Witam ponownie.
Okazało się, że ubytek płynu chłodniczego jest spowodowany niestety walniętą uszczelką pod głowicą. Płyn idzie w olej. Mieszkam na wyspach i taka "przyjemność" kosztować mnie może nawet 600 funtów. Znalazłem na Ebayu płyn naprawczy do uszczelki, podobno bardzo zachwalany. Jak myślicie, zdało by to egzamin? Tutaj link do produktu: http://www.ebay.co.uk/itm...=item1c2e87e417
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 02:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
z tego co pisze producent, to ten płyn wypełnia tylko nieszczelności w układzie chłodzenia i nieszczelności uszczelki pod głowicą. Więc czemu mam szukać drugiego silnika? Plan ogólnie mam taki że jeśli to zda egzamin to chcę dojeździć do sierpnia a potem wybieram się do Polski samochodem i tam chcę oddać do mechanika żeby zrobił tak jak się należy. Boli mnie suma którą musiał bym zapłacić tutaj za robocizna. To praktycznie drugie tyle co koszt samochodu, a i silnik też wychodzi taniej A znacie kogoś kto zastosował takie coś w swoim samochodzie? I jakie były tego efekty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum