Wysłany: Nie Lut 24, 2013 15:05 [MG ZR] Czy warto kupic MG ZR 1,8 (160km)
Witam,
Interesuje mnie ta oferta http://otomoto.pl/mg-zr-C28075817.html . Czy warto sie zainteresowac tym egzemplarzem? Czy przebieg 150 tys km to duzy przebieg jak na takie autko? Ile kosztuje naprawa usterki zwiazanej z uszczelka pod glowica? Prosze o jakies informacje i rady na co zwrocic uwage
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 15:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie jestem pewien, ale auto jest chyba ktoregos z klubowiczow.Widać, że srodek w ładnym stanie.Wg mnie warto nim sie zainteresowac.
O kosztach naprawy HGFu, było juz na forum
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
No gdyby taka naprawa byla potrzebna to sa kwoty rzedu ilu zlotych? Czy kupujac samochod z takim przebiegiem jeszcze troche bede mogl nim pojezdzic bez obaw ze silnik lub cos innego sie rozsypie?
Przednie lampy od modelu R25. Wiec z przody prawdopodobnie coś kiedyś było. Co do ceny naprawy HGF to licz koło 1000 zł. Przebieg jak przebieg, normalny jeśli prawdziwy.
nom tak jak leszczu napisal lampki z rovera wiec chyba zbyt duzej kwoty na naprwe nie mieli ale i tak w miare spoko spasowane. srodek dosc ladny wiec przebieg moze orginalny. spytaj czy auto czesto katowane i kiedy robil ostatnio hgf?
Przednie lampy od modelu R25. Wiec z przody prawdopodobnie coś kiedyś było. Co do ceny naprawy HGF to licz koło 1000 zł. Przebieg jak przebieg, normalny jeśli prawdziwy.
Nie chce zakładać nowego wątku.
1. Tzn. oryginalne lampy z ZR'a mają czarną obwódkę (czy jak to nazwać, ten plastik zaraz za szkłem) nie chromowaną?
2. Czy przedni zderzak z MK1 pasuje do polifta (z lampami ofkoz)?
3. Czy zbiornik płynu chłodzącego powinien być czysty od wewnątrz? Czy ten na focie świadczy o przebytym HGF'ie (sam płyn jest czysty)?
Co do w/w egzemplarza, to sam jechałbym go obejrzeć gdyby był w kolorze trophy blue (nie czepiajcie się!). Zdaje się właściciel dbał o autko ale trzeba by było to samemu zweryfikować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum