jakis niezly dresik nim pomykal wydech z tesco zderzak kurde wymodzony zle nie wyglada w sumie . a za jakie pieniadze on jest i jaki to konkretnie motor 1.8?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
on był w rzeszowie najpierw, chyba miał włoskie blachy, czy juz pl - nie kojażę. Oglądałem go kiedyś jak stał na mieście i dobre wrażenie sprawiał, chciałem go potem dla kogos obejżeć i już był niby sprzedany.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Jak myslicie czemu sie w tym miejscu poci? Ponoc bez objawow Hgf
Hmmm...
bolo napisał/a:
tylny zderzak prosze zostawic bez komentarza:D
Ale tutaj należy się pochwała, bardzo profesjonalnie podjęto temat właściwego odprowadzania wilgoci z bagażnika, wspomagając fabryczny wywietrznik pod lewą lampą dodatkowymi otworami w zderzaku, które dodatkowo osłonięto siatką przeciw owadom!
bolo napisał/a:
Przebieg podejrzany , ponoc sprowadzony z Wloch .
Na przebieg na zegarach w ogóle nie patrz, uznaj je za losowe cyferki. Musisz sam ocenić przebieg na podstawie zużycia wnętrza, kondycji silnika, czy sztywności nadwozia.
kolo 13 tys , lampy tylnie i zderzak sa jakie sa niestety (moze byla przygoda w tyl), wydech tez zauwazylem ze " z finezja":D ale polifit 160 km . Zastanawia mnie z czego to cieknie Bo tak wlasnie wydaje sie zadbany, lakier ladny, w srodku wmiare czysto i pod maska, mam dylemat
znalazlem nawet watek na temat tych zdjec:)
czyli trzeba by to uszczelnic, a przy okazji zrobic najlepiej rozrzad z tego co zrozumialem
http://forum.roverki.eu/p...t=77905&start=0
znalazlem nawet watek na temat tych zdjec:)
czyli trzeba by to uszczelnic, a przy okazji zrobic najlepiej rozrzad z tego co zrozumialem
http://forum.roverki.eu/p...t=77905&start=0
Cieknie z pokrywy wałków. Trzeba rozpinać rozrząd i ściągać całe wałki. Widać,że ktoś już to uszczelniał, więc, poco ściąga się pokrywę wałków Aby splanować głowice, czyli możliwe, że silnik raz już HGF miał,a le to tylko przypuszczenia.. Zderzak z tyłu porażka po całości. Nie dość, że z modelu "200" to jeszcze zrobiony w stylu wiejskim. Progi też jakiś ulep. Oczywiście można do doprowadzić do wyglądu fabrycznego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum