Elo Elo.. Dawno mnie nie było
Ja Weekend niestety mam zajęty Lipa z tymi spotami. Jak są w Brzegu to jestem... Ale jak we Wrocku to mam za "DALEKO" Generalnie nie mogę. Ale mam nadzieje, że kolejny zlot wypali...
PS. Jak macie wolny weekend to wpadnijcie sobie na wms2013.pl -> Targi motocyklowe... Miałem wpaść ale siły wyższe zmusiły mnie do rezygnacji.
NiceMan, jak to masz do brzegu bliżej niż do wrocka ? przeprowadziłeś się już ?
nie wiem czy spota akurat w brzegu zrobimy bo coś tutaj mowa o kręglach jest ale heh jak na ironię może do brzegu zawita więcej osób niż do wrocka (ja, rafał, Ty, walkie, może pulinka) wszyscy mamy bliżej do brzegu niż do wrocka
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Kazecik chodzi o to, że na spotach w Brzegu bywam. A we Wrocławiu wogule jeszcze nie byłem Dla tego śmieje się, że mam bliżej do Brzegu jak do Wrocka...
Powiem tak:
Ja na święta śmigam do Lublina na tydzień. Może by tak zorganizować spota
13 Kwietnia albo 14 Kwietnia. To jest Sobota, Niedziela za 4 tygodnie.
Proponuje zrobić Grila nad odrą pod mostem Milenijnym po 2 stronie od Orbity
To dość odległy termin ale każdy mógł by sobie zaklepać termin!. Nawet może zamiast Grilla jakieś ognicho
No więc ja na bank 13 i 14 nie będę we Wrocku
Więc z chęcią zorganizował bym spota 20-21 Kwietnia.
W razie czego Kazecik wyślij mi sms bo nie mam do Ciebie tel. Zgubiłem stary tel i nie mam kontaktów. Można się umówić na Pizze w Brzegu jak duży spot nie wypali we Wrocławiu. Może by Jugola ściągnąć. Zrobiło by się piknik pod Biedronką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum