Witam!Jestem tu nowy. Jestem z Dylewa 14km od Ostrołęki.Od wczoraj posiadam Rovera SD1.Jest to już mój trzeci taki Rover.Czy ktoś inny może ma taki model?
Ostatnio zmieniony przez HuBeRtSD1 Sob Mar 09, 2013 16:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 09, 2013 16:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mój mąż długo chorował na SD-jedynkę i jeździliśmy po Polsce w poszukiwaniu. Były tylko 2 założenia. Miała o być wersja Vitesse z końca produkcji (3.5L V8, wersja z wtryskiem) no i miał być w stanie, który rokował szybki powrót do pełnej sprawności. Niestety nie udało się takiego znaleźć... ale ilu pasjonatów wtedy poznaliśmy
Muszę się zorientować czy to jeszcze aktualne, bo podczas poszukiwań samochodu, znaleźliśmy m.in. pod Warszawą magazyn, w którym były chyba 2 rozebrane SD1.
[ Dodano: Nie Mar 10, 2013 18:50 ]
Kiedyś pod Wyszkowem był czerwony Vitesse, który wrastał w ziemię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum