z przodu swiatla od strony kierowcy sa jakos slabo spasowane albo mi sie wydaje tyl to samo zderzak nie rowno z jednej strony. po pedalach i kierownicy wydaje sie jakby mial wiecej niz te 200k;p... szczerze troszke wyglada na zaniedbanego jak na te pinieadze..... ale jak jestes do niego tak przekonany to spytaj sie o uszczelke pod glowica czy byla robiona jesli tak to kiedy. wiecej ci nie powiem bo benzyny nie mam;p
Zapomniałem dopisać jeszcze kilka informacji:
- sprowadzony z Włoch w 2006 z przebiegiem 120 tys.
- gaz sekwencyjny założony w 2008
Jak Wam się wydaje, czy kierownica może być tak podniszczona, przez kobietę z pierścionkami na palcach?
Albo czy siedzenie kierowcy jest zbyt wygniecione ?
Jak ogólnie Waszym zdaniem sprawują się te silniki w eksploatacji ?
wiesz co ja niby mam przbieg 145k raczej krecony a kierownice i pedaly mam w o niebo lepszym stanie;p jakas sciema z ta kobieta z pierscionkami... co do silnika duzo ci nie powiem slyszalem tylko o padajacych uszczelkach pod glowica.
Co do szczegółów, to brakuje emblemów na tylnych błotnikach i znaczek na tylnej klapie jest nie przyklejony w tym miejscy co być powinien. Nadwozie wygląda ok. Środek dość mocno wyeksploatowany. Pod machą strasznie jakoś, aż za brudno. Wygląda jakby ktoś zima bez maski jeździł.
mctl87 napisał/a:
Jak ogólnie Waszym zdaniem sprawują się te silniki w eksploatacji ?
Maja jedna wadę. Często wypalają się uszczelki pod głowicą, ale zrobiona dobrze starcza na długo. A tak po za tym to fajne motory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum