A co się stało? Może sprzedający bał się Ci sprzedać, sądząc że jesteś do auta za młody wiekiem? Podaj więcej szczegółów.
A ja nie wiem jeszcze jak będzie, ale raczej nie pojawię się dzisiaj.
Niby walczę z jakimś problemem krtani. Obawiam się jednak, że Violla, zamknie drzwi i schowa gdzieś klucz, żebym nie mógł wyjść. To niby nie problem z racji mieszkania na parterze, ale... za tydzień ma już być ładnie i ciepło i może moją furę Pan Mariusz ogarnie
Także podsumowując... chyba nie będę dzisiaj jechać na spot
Dużo roboty i tak, auto średnio sprawne no i podreperuje stan zdrowia - zostaję w domu!
walkie będziesz za tydzień ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No koniec, ja siedzę w domu a walkie u nas na spociszu...
Jakbyś napisała wcześniej, to byłbym na sto % a może to ja za późno wszedłem na forum?
No nic jak się wszyscy zakupami chwalą to i ja się pochwalę kupiłem dziś motocykl i ani mi w głowie dziś było wyjeżdżać do Warszawy
maniaq, co kupiłeś?
Ja zakupiłem KMZ K650 Dniepr z roku 1970 Wizard_gp, wspominałem Ci że chcę kupić sprzęta z czasów ZSRR zdjęcia wrzucę jak będzie sposobność, czyli najwcześniej jutro, ale jest w takim stanie, że mój ojciec myślał, że mój motocykl jeszcze po froncie się kolebotał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum