Witam. Wczoraj trafiłem na forum. Powód zaczerpnąć jak najwięcej informacji na temat R75 i kontynuować dalszą znajomość z "forum" po zakupie...więc oficjalnie Dzień Dobry Forumowicze.
Do rzeczy:
Szukam auta ,którym bez większych nakładów finansowych będę mógł się cieszyć jak najdłużej.
Rover nie może być po ciężkich przejściach kolizyjnych. W miarę zadbany. "Wylizanych" też nie biorę pod uwagę, gdyż jak widzę silnik wyczyszczony "plakiem" nabieram podejrzeń.
Rok do 2002. Co do przebiegu to sprawa trzeciego jak nie czwartego rzędu.
Życzę sobie bym z Waszą pomocą znalazł taki samochód.
Pozdrawiam i dziękuje. Piotrek
P.S. Nie chodzi mi absolutnie o wklejanie linków itp. Liczę, że jakiś Forumowicz lub Jego "znajomy" będzie sprzedawał.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 12:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Wto Mar 26, 2013 17:11 ]
I jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś jest z okolic Ząbek k/Warszawy lub Warszawy ewentualnie Grodziska Mazowieckiego ,kto przewiózł by mnie takim diesel `em bym mógł zobaczyć jak to jeździ? Gwarantowany 4-ro pack złotego płynu
Ustalenia na priv oczywiście.
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 17:15
auto z płocka
brak gumki na pedale sprzęgła,wytarta gałka zmiany biegów,nieoryginalne dywaniki,wykładzina w bagażniku jakaś nie bardzo,przełącznik sterowania fotela kierowcy od fotela pasażera,skóra bez podgrzewania?? jakiś rzadki przypadek chyba jeśli wogóle były takie
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
co do auta z płocka na masce widać duże wgniecenia na pewno to nie po gradzie, coś z przodem było kombinowane zderzak na pewno ściągany brakuje paru elementów z pasa przedniego, brakuje pokrywy aku, brak gumki od czujnika otwarcia maski, brak śrubki przy mocowaniu grilla, brak śrubki przy wlocie powietrza, brak zaślepki od płynu do spryskiwaczy, zapewne wentylator nie będzie sprawny a koszt naprawy jest dość spory - warto sprawdzić czy wentylator jest sprawny, boczek tapicerki od pasażera odlatuje, kierownica odnawiana, poduszka pasażera najprawdopodobniej wymieniana - inny odcień, pod gniazdem zapalniczki najprawdopodobniej uszkodzony mechanizm schowka na śmieci bo włożona jest jakaś moneta? oczywiście w przebieg nie wierz bo mało realny, auto trochę na siłę kombinowany zalecam ostrożność ze względu że to auto z PŁOCKA
nfservices,
W (prawie) każdą niedzielę spotykamy się na Bemowie. Możesz podjechać i popatrzeć/pogadać/pomacać/pojeździć. Więcej szczegółów tutaj: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512
Adrian bardzo dobry pomysł! Dziękuje za zaproszenie.
sash997, haszczyc, Gratuluje sokolego wzroku i za chęć pomocy.
Liczę na dalsza pomoc
[ Dodano: Czw Kwi 04, 2013 14:37 ]
Klubowicze, Forumowicze. Przeglądam, wertuje w poszukiwaniu tego "jedynego". Pewna rzecz mnie zastanawia. Otóż na zdjęciach, patrząc na przód auta zauważyłem,że przerwa miedzy maską, a grillem w pewnych 75 jest, a w innych nie ma.
Ma być ,czy nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum