Wysłany: Czw Mar 28, 2013 08:28 [R414] problem z kostką w drzwiach
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam. Błagam niech ktos wrzuci zdjęcie kostki w dzwiach kierowcy tej od strony deski rozdzielczej. U mnie wyrwały się kable nie działa centralka szyba i głosnik. W kostce w dzwiach(dobrej) są inne kolory niż wychodzącej z deski(popsutej) i niewiem jak je połączyc dostałem na szrocie podobną lecz z innymi kolorami kabli. Jak ktos ma takiego Roverka prosze o zobaczenie u siebie i podanie kolejnosci i kolorów. U mnie są to takie kolory:
Grubsze:
-biało-zielony
-biało-żółty
-biało-czerwony
-żółto-czerwony
-czarny
Ciekie:
-czaro-czarny
-niebiesko-biały
-niebiesko-czerwony
-niebiesko-zielony
-czerwono-żółty
-zielono- czerwony
Bardzo prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Mar 28, 2013 08:56, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 28, 2013 08:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dokładnie, tyle tylko, że na stronie trzeba się osobno zalogować, bo mechanizm nie jest połączony z forum. Ale dane z forum działają, bo baza jest wspólna
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum