W jakim celu założyłeś ten temat? Zaraz dostaniesz kolejnego za "podgrzewanie atmosfery na forum" A tak całkiem poważnie, nie zachowuj się jak ignorant, stosuj się do zasad określonych w kącikach i jeśli moderator Cię o coś prosi to się dostosuj. Nie będzie warnów, problemów i niepotrzebnych spięć. Usuwanie tematów jest niezgodne z regulaminem. A tak właśnie się stało w Twoim wypadku. Podbić temat możesz sam lub poprosić kogoś bez potrzeby usuwania go i zakładania nowego.
A kolega apples wystarczająco już pomógł i pomaga zagubionym walcząc jednocześnie o utrzymanie porządku, którego Ty nie potrafisz uszanować.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Markzo, dostałeś za USUNIECIE tematu wiec nie kłam i nie siej fermentu.
Zablokowałem temat ponieważ po raz kolejny nie potrafisz nazwać go zgodnie z zasadami kącika ... masz swoja własną wizje nazewnictwa i tylko jej się trzymasz wiec postanowiłem to zakończyć. Ty zamiast poprawić temat zgodnie z zasadami i moja prośba wywalasz go do śmieci ... łącznie z moim postem ... i zakładasz sobie nowy. Moze ja mam wywalać Twoje?
Ten temat co ma na celu? Wzbudzenie litości, współczucia czy nagonki na moja osobę?
[ Dodano: Czw Kwi 04, 2013 20:35 ]
Markzo napisał/a:
super, że tak zielony Apples skupią się na "pilnowaniu" porządku zamiast na pomocy
Może mam skupić się jeszcze na pomocy biedny, nieuleczalnie chorym, zabłąkanym? Na czymś jeszcze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum