Wysłany: Sob Mar 30, 2013 12:48 Rover 75 czy warto?
Witam wszystkich serdecznie!
Od pewnego czasu mocno zastanawiam się nad zakupem Roverka 75. Przeczytałem wszystkie opinie na wszelkiego rodzaju portalach internetowych i z tego co zauważyłem zdecydowana większość posiadaczy jest bardzo zadowolona z tego auta. Potrzebuje też samochodu dość dużego i komfortowego, dlatego tez Rover 75 wydaje mi się w tym przedziale cenowym najlepsza opcją. Proszę o opinię odnośnie tego auta, czy warto kupić oraz o ocenę fachowym okiem tego ogłoszenia.
ROVER -75 2.0 CDT diesel-116KM, W NAJBOGATSZEJ WERSJI WYPOSAŻENIA------------------
-----------------------------------------------ROK PRODUKCJI 2001 ------------------------------------------
WYPOSAŻENIE:
-------------------------------------
-WEBASTO
-ALUFELGI
-SKÓRZANA TAPICERKA
-ABS
-KONTROLA TRAKCJI
-CENTRALNY ZAMEK Z PILOTEM
-ELEKTRYCZNE LUSTERKA - CHROMOWANE
-4 x ELEKTRYCZNE SZYBY
-IMMOBILIZER
-KLIMATRONIC 2-STREFOWY
-TEMPOMAT
-KOMPUTER POKŁADOWY
-PODGRZEWANE LUSTERKA
-PODGRZEWANE FOTELE
-4 x AIR BAG
-FABRYCZNE RADIO + ORYGINALNA ZMIENIARKA NA 6 PŁYT ''CD''
-PODŁOKIETNIK ZE SCHOWKIEM
-REGULACJA KIEROWNICY
-WSPOMAGANIE KIEROWNICY
-PARKTRONIK
-HALOGENY
-SENSOR ŚWIATEŁ
-WIELOFUNKCYJNA KIEROWNICA
-ELEKTRYCZNIE ROZSUWANA ROLETA NA TYLNEJ SZYBIE
-ELEKTRYCZNIE REGULOWANE FOTELE Z PAMIĘCIĄ USTAWIENIA.
Samochód ładny, prosty, bez zagnieceń ani korozji 1OOOOOOOOOO %%%%% W ORYGINALNYM LAKIERZE,
---------------- NIE MALOWANY.!!!!!!!!!!!!!!!
Auto prowadzi się dobrze, nic nie stuka, ani nie huczy silnik, skrzynia biegów- wszystko OK. Prowadzi się cicho i przyjemnie. Tapicerka czysta i nie zniszczona(JAK NOWA)
Samochód sprowadzony z Niemiec, opłacony, przygotowany do rejestracji. kupujący zwolniony z opłaty skarbowej. Zapraszam do obejrzenia auta i na jazdę próbną do Sandomierza.
Proszę o kontakt telefoniczny, z braku czasu nie odpisuję na maile ani SMSy.
Wystawiam fakturę vat-marża, kupujący zwolniony z opłaty skarbowej.
CENA DO NIEWIELKIEJ NEGOCJACJI.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sam się nad nim zastanawiałem, wygląda b.ładnie, wyposażenie nawet może być. Odstraszyło mnie jednak to, że to handlarz sprzedaje. więc pewnie on sam nie do końca zna historię tego auta. Nie zmienai to faktu że wygląda świetnie i jest powiedzmy w rozsądnych pieniądzach
no niby wyglada super ale ze w 12 letnim aucie sladu korozji ani jednej ryski i niby wszedzie org lakier cos mi sie w to wierzyc nie chce chyba ze wiadomo jezdzil nim tylko emeryt raz na tydzien do kosciola... moim zdaniem godny obejrzenia ale BARDZO DOKLADNIE zbadaj czy to napewno org lakier czy nie zlepiany z 2 roznych aut itd itp
Samochód sprzedany Długo nie postał jak powiedział właściciel... Dzięki Panowie za opinie, a mi pozostaje szukać dalej...
[ Dodano: Sob Mar 30, 2013 18:05 ]
Jeszcze jedno pytanko tak przy okazji bo nikt tego tematu nie dotknął...
Jesteście zadowoleni z posiadania samochodów tej marki? Warto lokować pieniądze własnie w Rovera 75?
Niegazowany, ja jestem bardzo zadowolony ze swojej 75. Wygodne autko w angielskim stylu. Ogólnie kiedys mi się strasznie nie podobał, do dnia zakupu też jechałem po inne auto. Ojciec powiedział, zebym pierw te obejrzał, bo po drodze. To chyba jego zdaniem najładniejsze auto, ale jak go zobaczyłem u gościa w garażu, to juz wiedziałem ze i tak go kupię. Co prawda mam autko z roku 2005 czyli po lifcie i ten przód nie jest juz tak dostojny jak w przedlifcie.
Pierwszy tańszy i bogato wyposażony co mnie strasznie dziwi. Drugi z kolei prezentuje się lepiej mimo braku ESP itd. No i silnik, planowałem kupic diesla, a teraz sam nie wiem jak te autka (w.0 150KM) sprawują się w gazie?
tak jak podaje kolega haszczyc, nie ma ESP jedynie ASR
co do pierwszego linku, xenon dokładany, brakuje spryskiwaczy lamp i na pewno czujników poziomowania i włącznik świateł też nie jest od wersji z xenonem.
drugi link z Płocka, facet wystawia sporo Roverków, ciągle przewijają się na forum jego aukcje. Ogólnie samochód zawsze wypicowany i forumowicze odradzają zakupy w Płocku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 21:44
rafalmis1 napisał/a:
tak jak podaje kolega haszczyc, nie ma ESP jedynie ASR
co do pierwszego linku, xenon dokładany, brakuje spryskiwaczy lamp i na pewno czujników poziomowania i włącznik świateł też nie jest od wersji z xenonem.
no i nie ma przeciwmgielnych , pewnie myli je z kierunkowskazami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum