Wysłany: Sro Sie 01, 2012 19:04 Jarocin, Pleszew, Ostrów i okolice Kto chętny na spota?
Na początku chciałbym zobaczyć ile osób z okolicy jest na forum bo Roverków w okolicy jeździ mnóstwo a czasem nawet jakieś MG się pojawi . A jak już znajdą się jacyś chętni to ustalimy co i jak. Narazie zgłaszajcie się kto był by zainteresowany i z czasem myślę że coś fajnego zorganizujemy.
Ostatnio zmieniony przez Szymon199010 Pią Wrz 21, 2012 18:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 19:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak z ciekawości zajrzałem w ten temat chciałem zobaczyć czy są jakieś mini spoty organizowane w moich okolicach rover/mg widzę że coś jest xD ale mało
Jak narazie nie udało się zorganizować.
Ale idzie wiosna i myślę żeby w końcu coś zrobić.
Jeśli ktoś był by chętny to niech piszę a datę i miejsce by się później dogadało.
Pozdro.
ciężko będzie coś zorganizować poproś administrację może o pomoc w nagłośnieniu spotu w południowej Wielkopolsce coś w tym stylu myślę musi być już trochę cieplej i w jakiś weekend oczywiście sobota albo niedziele
Witam.
Pierwszy raz zajrzałem do tego wątku i jestem mile zaskoczony.
Chętnie bym się spotkał z fanami, niestety krucho z czasem. Czasami uda mi się jakiś jeden weekend w miesiącu wygospodarować. Jak na dzień dzisiejszy to 4-5 maja mam luźny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum