Zakładam temat, żeby trochę uporządkować dyskusję i ułatwić dostęp dla zainteresowanych.
Padła ostatnio propozycja robienia fotek w godzinach nocnych w Warszawie. Wstępny termin to środa. Godzina do ustalenia. Dobrze by było jakby fotografowie (maniaq, MaReK, Ley[?]) wypowiedzieli się w sprawie obecności
Pozostaje wtedy jeszcze kwestia ustalenia kilku miejsc, jak wspominał maniaq, co by nie jeździć bez ładu i składu pół nocy w poszukiwaniu czegoś ciekawego. Wrzucajcie zatem propozycje i może na tej podstawie uda się ustalić jakąś przybliżoną trasę.
_________________ Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 10:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moje typy lokalizacji
- most świętokrzyski od strony w kierunku centrum, tam można ciekawy kadr złapać,
- pod mostem Śląsko-dąbrowskim - chyba, bo ja zawsze mylę kolejność - łuk i sklepienie i 2 pasy.
- okolice biurowców na Domaniewskiej i Wołowskiej.
- Karowa
- GRafiti przy wyścigach
tyle przychodzi mi do głowy na już
[ Dodano: Pon Kwi 22, 2013 11:59 ]
sroda dla mnie to po 21 wolny w Piasecznie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Cześć, jestem nowy ale również chciałbym się "załapać" na sesję. Typy miejscówek fajne i jeśli mogę coś dodać to w zabytkowej części wilanowa, na przeciwko MC donalda może być interesująco. Myślę, że do środy jeszcze jest chwilka więc będzie można coś ustalić. Zapewne "fotografowie" zadecydują
Każdy mieszka gdzie indziej i co innego proponuje, jak będzie za dużo aut to tez nie będzie dobrze, bo nie zaparkujemy nastu aut w wąskich ulicach, na światłach nie przelecimy itp itd.
Ja mogę zabrać 3 lampki błyskowe na baterie, mam statyw ... po nocy to ja to widzę tak: statyw, żeby wydobyć światła ulicy + ewentualne doświetlanie lampami samego auta.
ja proponuje MC na wilanowie, stamtad mozna ruszyc, przez wilanow stary, siekierki kominy za TV, w strone centrum i dalej...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
fajny obiekt, tylko nie wiem czy tam można wjechać to ten kościół takie czerwono biały jak się jedzie na Pragę za mostem Poniatowskiego? ten nidealeko zoo
kościół takie czerwono biały jak się jedzie na Pragę za mostem Poniatowskiego
Masz na mysli Stadion Narodowy?
A powaznie to pewnie chodzi Ci o most Slasko-Dabrowski i kosciol przy szpitalu praskim na przeciwko miskow. Fakt - dobre miejsce.
Co do miejsca spotkania Mac przy Wilanowskiej jak pisal maniaq do dobre miejsce na spotkanie. Proponuje spotkac sie tam ok. 21:30 i o 22 bysmy ruszali.
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 12:34 ]
Sprobuje dzisiaj jakas trase wyznaczyc obejmujaca mozliwie wszystkie wspomniane miejsca i wtedy jak ktos mialby byc pozniej jadac ta trasa napewno na nas trafi i nie bedzie musial krazyc po calym miescie.
acha, no to ja cały czas byłam przekonana że ten przy miśkach to poniatowski a tamten ślasko-dąbrowski i że to własnie na nim nagrywali nigdy w życiu i ma te podświetlane pylony. eh
z resztą na 99% stenka mówi że zabrakło jej paliwa na moście ślasko-dąbrowskim ale to mogło mi się pomieszać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum