założyłem ten temat ponieważ chciałem poznać waszą opinie na temat autka.
nie ukrywam że sie podpaliłem trosze ,a to nie jest dobry doradca.
Zdjecia nie są w stanie w 100 % odwzorować tego co na żywo jest się w stanie zobaczyć.
Ale chłodna ocena napewno sie przyda. z góry dzięki.
- brak znaczków z tyłu na słupkach co może świadczyć o kolizyjnej przeszłości
- brak zagłówków na tylnej kanapie, na przeglądzie lubią o to się czepiać
- obstawiam że ma -50tys
- ma góra 2 poduszki powietrzne
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 126 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 21:37
tak jak wspomniał ADI-mistrzu, każdy ma emblematy na słupkach. Możliwe, że ktoś mu dobrze wjechał w Teraz pytanie, czy nie jest to zrobione na świeżo i co się z tym będzie działo po czasie Co do przebiegu też się zgadam z poprzednikiem, mało prawdopodobne... to jest 14-letnie auto nie łudźmy się, że dostaniemy świeżą sztukę. W tych rocznikach po prostu szuka się jak najmniej zdezelowaną Samochód sprowadzony - czyli tak jak napisali + 750zł rejestracja z recyklingiem. Opony z felgami (widać, że trochę te oponki już przejechały) Zbijałbym z ceny wiedząc, że przy rejestracji jeszcze tyle zapłacę. Jak to z mojego doświadczenia mogę doradzić, radzę omijać autokomisy, ale to już mówiłem.
kaza2, jeśli będziesz rozmawiać z handlarzem, spytaj się gdzie ten egzemplarz ma boczne kierunkowskazy
Może blacharz miał tyle do roboty przy tym aucie, że aż otwory na kierunki z rozpędu zaszpachlował?
Poza tym, ze zdjęć cieżko się czegoś doczepić, oprócz wspomnianych emblematów na tylnych słupkach. Widać że Roverek jest wypicowany na handel i swoją dawkę wosku i plaka przyjął.
Samochód ma dodatkowego konika na masce, szkoda że nie mechanicznego pod Warto odkleić kawałek i zobaczyć czy czasami nie ma różnicy w odcieniu lakieru.
Co do zagłówków tylnych, ja również ich nie mam. Diagnosta podczas ostatniego przeglądu postraszył że jeśli podczas kontroli drogowej polucjant będzie miał baaaardzo zły dzień to może zabrać dowód.
Cytat:
AUTO MA WAŻNE UBEZPIECZENIE WIĘC BEZ PROBLEMU MOŻNA AUTEM WRÓCIĆ DO DOMU NA KOŁACH.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum