Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Cze 12, 2013 08:17
Vigoslaw napisał/a:
Wyglada dobrze, jednak nie ma emblematów na tylnej klapie oraz słupkach
Vigoslaw, nie wiesz to nie pisz, od 2001 (zależy czy z początku czy z późniejszego okresu tego roku) r25 nie miały już emblematu na tylnych słupkach, nie mniej sam kiedyś nie wiedziałem i ktoś mnie poprawił . Oczywiście święta racja co do klapy . Ponieważ to iDT to sprawdź na jeździe próbnej czy wchodzi na obroty powyżej 4000 na jałowym, to strasznie denerwująca usterka jeśli nie wchodzi .
ale ja tak samo jak Ty nie wiem, kiedy został wyprodukowany ów egzemplarz, więc znaczki na słupkach może mieć lub nie
Co do znajomości tych malutkich brzdąców, to jak najbardziej się z Tobą zgodzę - nie znam się i raczej wyrażona opinia, to tylko moje spostrzeżenia, nie zaś fachowa opinia fanatyka modelu...
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 18:31
soviet100 napisał/a:
Zacznij od 6.5 co Ci szkodzi ?
jakbym mial na sprzedaz za 9k i bys mi tyle powiedzial to nawet nie dal bym Ci powiedziec drugiej propozycji, po prostu bym odszedl nawet sie nie zegnajac.
Pierwsza zasada jest taka że samochody które ciężko się sprzedają można łatwo zbić . Kupowałem ostatnio dla dziadka C220 mercedesa 95 r ideał prawie chłop chciał za niego 8tys ja zbiłem do 6 i wszyscy byli zadowoleni .
Jeśli byś odszedł to za gbura bym Cię miał i cieszyłbym się że samochodu od Ciebie nie kupiłem . Trzeba umieć pogadać i tyle .
A co w tym bezczelnego że próbuję jak najmniej wydać moje ciężko zarobione pieniądze ?
Dobra Panowie, każdy ma inny styl negocjacyjny i już, drzwiami w twarz albo stopa w drzwiach, jak kto woli, ale teraz bardziej martwią mnie te krzywe lampy? jak to widzicie, wszystko gra z tyłu czy tylko się zasugerowałem poprzednim postem?
Wysłany: Pią Cze 14, 2013 08:21
Wyglada na nierówne odleglosci pomiedzy lampami a zderzakiem, znaczka 25 z tylu nie ma wiec... kolejny powod zeby urwac z ceny badź nie ufac sprzedawcy skoro napisał bezwypadkowy jest tez mozliwosc ze sam sciagal zderzak, ale po co ?
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią Cze 14, 2013 11:04
Tył jest bankowo kombinowany widać to szczególnie na bocznych zdjęciach, jeżeli dystans nie duży do przejechania to można się wybrać, ale cena jak dla mnie zbyt wysoka.
Jeżeli byłbyś oglądać to od razu nurkuj do zapasu i sprawdź szczególnie prawą stronę tyłu pod wykładziną bo mi wygląda na to że z tamtej strony ktoś mu w półdupek wjechał, a ta lewa strona po prostu została ściągnięta przy uderzeniu i stąd te nierówności. Sprawdź też jak domykają się tylne drzwi powinny się zamknąć przy niezbyt silnym odepchnięciu nawet palcami.
Jeżeli auto malowane szczególnie szukaj tego na wszelkiego typu rantach i załamaniach lub ewentualnie miernik
auto wygląda tak jakby na 90% było malowane.... 11 letni rover tak nie wygląda nie oszukujmy się z tyłu pewnie miał jakąś przygode, ale który samochód teraz czegoś nie mial?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum