Czy to normalne, że po zgaszeniu silnika, do zbiorniczka wyrównawczego wraca woda wężem przelewowym, tak że zbiorniczek na chwilę się wypełnia, po czym stopniowo, powoli opada ?
Mówiłem że pochwalę się, efektem wymiany korka i obietnicy dotrzymuję.
Po wymianie węże są lekko twarde ale nie aż tak jak kiedyś, i coś czuję że to chyba już koniec moich problemów... a korek kosztował mnie w sklepie 10 zł...
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 12:39
Adrian napisał/a:
Przekaźnik wentylatora do sprawdzenia/wymiany.
Hey
Podmieniłem na nowy(używany ale sprawny) przekaźnik i na postoju na wyłączonym silniku jak tylko wpiąłem kostki, wentylator ruszył jak szalony. Teraz pojawił się drugi problem, bo wygląda na to, że nie może się zatrzymać ten wiatrak. Silnik zimny stał całą noc. Wiec już nie wiem o co kaman. Wygląda to tak jakby to czujnik temp był uszkodzony na bloku ale temp na desce wskazuje ok.
Możliwe, że do komputera podawane są fałszywe dane??? ponieważ to komp steruje wentylatorem więc jak dostanie dziwne dane albo żadnych to awaryjnie włączy na maksa wentylator.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum