U mnie się sprawa trochę skomplikowała, bo chyba w niedziele będę jechał w delegacje do Krakowa i nie wiem o której godz. wyjeżdżam, ale jeszcze dam znać
Adi-mistrzu, ale zakręciłeś Założyłeś temat, zapraszasz, przemieniasz termin, potem studia, mokry piasek, zapowiadają burzę to dzień przed chcecie rezygnować, potem znów przekładacie na inny termin.
A ja i żona plus dzieciaki, sobie z pogody nic nie robimy i wybraliśmy się w ciemno. Nie wiem czy na plaży ktoś z was był (spora Ta plaża) ale my z rodzinką miło spędziliśmy popołudnie.
Już się obawialiśmy w drodze bo w Ząbkach nieźle padało, ale mieliśmy S8 i za Markami sucha szosa i słoneczko. Grill był.
Pozdrawiamy ciepło
Wybaczcie, ale sami widzieliście jak to z pogodą jest, gdyby było gdzie tam się chociaż schować gdyby padało a wiecie, byśmy przyjechali a tu nagle ulewa....
jeszcze zdążymy zrobić zlocik...lato jeszcze się nie kończy...
P.S. Pomóżcie, zniknęło mi podświetlenie deski, przeciwmgielne przód i tył oraz pozycje z lewej strony a wszystko inne działa...bezpieczniki dobre bo sprawdzałem.
Sprawdź jeszcze raz.
Taki układ znikających świateł to na 100% bezpiecznik albo przewód do niego.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum