Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam wszystkich !
Mam problem/pytanko Od jakiegoś czasu dochodzą mnie stuki z tylnego zawieszenia. W końcu zlitowałem się nad nim i postanowiłem to zrobić i tu pojawił się problem nie wiadomo co to stuka amorki sprawne i wszystkie ich elementy montażowe też, więc podejrzana jest belka
Czy mi się wydaje czy tam przy łączeniu belki z podwoziem powinny być jakieś tuleje albo mi się zdaje. Pomoże ktoś ? z góry dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 05, 2013 12:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To już wiem że są Tylko nigdzie ich nie mogę znaleźć Przeszukalem allegro, intercars, tomateam, i nic wie ktoś czy w Polsce takie tuleje gdzieś dostanę? Do sprowadzenia to widziałem, że są
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 130 Skąd: Elbląg
Wysłany: Sro Lip 10, 2013 11:49
Tydzień temu tez w sumie na forum pytałem o nie. W tomateam są ale nie maja na stronie (w sumie ma przyjść do nich dopiero dostawa w piątek). Kosztują 85zl szt.
[ Dodano: Sro Lip 10, 2013 12:49 ]
Zastanawia mnie teraz czy mechanik nie powinien otrzymać jakiś wskazówek popartych waszym doświadczeniem co do wymiany tych tulei
Okazało się, że to nie były tuleje Przyszły mi nowe tarcze do tyłu i klocki ,a oprócz tego kupiłem nowe prowadnice zacisku bo stare to niemciury źle złożyły. Po wymianie tych rzeczy w aucie jest CISZA teraz jeżdżę z cicho ustawionym radiem i delektuje się cicho pracującym zawieszeniem Ale dobrze wiedzieć że są dostępne ale trzeba pytać Wielkie dzięki Panowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum