Wysłany: Wto Cze 04, 2013 07:00 Okazje dobre ceny itp.
Mam taki pomysł by zrobić wydzielonego posta gdzie będziemy wrzucać linki do tzw. samochodowych i warsztatowych okazji.
Czyli tego co może się przydać do auta, warsztatu i jest w dobrej okazyjnej cenie.
Na pewno informacja cenna dla osób które wybierają się na Zlot.
Od dzisiaj w Biedronce w promocji Samochodowy Atlas Polski 1:300.000.
Cena 9,99zł więc bardzo mocno atrakcyjna.
Wcześniej widziałem ten sam Atlas po około 30zł.
http://gazetki.biedronka....0na%20wakacje/4
Również Biedronka od dzisiaj.
Nawigacja GPS GoClever 5'
Mapa Polski Mapa Map z bezpłatną roczną aktualizacją
(Z tego co wiem inni dają aktualizacje tylko na 3 miesiące)
Cena 179zł więc moim zdaniem warto tym bardziej że inne nawigacje w tej cenie nie dają aż roku aktualizacji.
Przemawia też za nią fajny ekran 5' z szybką antyrefleksyjną.
Przemawia też za nią fajny ekran 5' z szybką antyrefleksyjną.
Mam i powiem tylko ze szyba antyrefleksyjna jest tylko z nazwy, w słońcu słabo widać na niej ale jest to tak mała niedogodność że reszta wynagradza z nawiązką. Łatwe do odblokowania i AM śmiga na nich jak marzenie.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tata kupił i do mycia osobówki Ok, ale jak chciał domyć naczepę chłodnię po mięcie to tak średnio.
Trochę za niskie ciśnienie daje jak do profi zastosowania.
Te 3,5 bara to bardziej na papierze niż faktycznie.
Jeśli ktoś zabiera się za pucowanie, w sieci sklepów Pepco jest tania mikrofibra. Za 2 dosyć duże kawałki 7zł
[ Dodano: Pią Paź 18, 2013 21:32 ]
Odkopuję. Od czwartku w Lidlu parę pierdół do auta. Sam złowiłem ściereczki do pielęgnacji skóry za 8zł i matę ma przednią szybę za 12zł - żeby nie skrobać szyby w poranne zimowe miesiące.
Są też fajne wentylki z oznaczeniem, gdzie dane koło powinno się znaleźć po zimowej (lub letniej) wegetacji.
Poważnie zastanawiam się nad prostownikiem za 59zł - niby w pełni automatyczny, hmm?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum