Brak radia to sam zauważyłem . A widzicie coś co jest ewidentnie nie tak z tym czerwonym? Na coś szczególnego zwrócić uwagę? Bo przymierzam się żeby go obejrzeć i kupić
A widzicie coś co jest ewidentnie nie tak z tym czerwonym? Na coś szczególnego zwrócić uwagę? Bo przymierzam się żeby go obejrzeć i kupić
Stoi już jakiś czas (pamiętam go jak były śniegi, opony też świadczą że wiosną robione fotki), cena stała i niezmienna.
Pobieżnie go raz oglądałem na giełdzie spory czas temu i coś tam mi się nie podobało w karoserii. Teraz już nie pamiętam co.
Ostatnio nie widziałem go na giełdzie.
Przebieg mało realny.
Srebrny stoi w komisie już spory czas. Ludzie Ci sprowadzają samochody z włoch.
marcin316 napisał/a:
Srebrny - górny przewód od chłodnicy - nieoryginalne opaski i jakoś dziwnie załamany.
Ogólnie nieoryginalny także tutaj trzeba dość mocno zwrócić uwagę dlaczego tak jest.
Przebiegi w obu są skromne, wnętrze powinno w nich wyglądać jak nowe.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum