a diesla pod uwage nie bierzesz? te auto wyglada strasznie ja mam 160 tys na liczniku a kierownica i galka zmiany biegow wyglada tysiac razy lepiej a mysle ze moj ma z 230 tys naprawdeD: to ten ponad 300 jak dobrze pojdzie
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 12:08
jak nie wyglada najgorzej, stan kierownicy sugeruje przebieg co najmniej x2, kupujac auto z gazem o takim przebiegu kupujesz kota w worku, to juz lepiej dz do schroniska, przynajmniej szczepiony będzie .
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 13:02
leszczu auto z gazem z duzym przebiegiem to nie najlepszy pomysł, a tym bardziej k-seria ktora i bez gazu jest narazona na hgf, u mnie kierownica jest mniej zmeczona przy 250tys km. Miałem uzywane auto z gazem o duzym przebiegu i wiem co pisze, aha teksty w stylu moze byc ideal, igla to sobie mozecie darowac nikt prawie nie zaklada gazu na swiezaka wczoraj i sprzedaje dzis, a jak ktos tak klamie w sprawach przebiegu to co do reszty tez szczery nie bedzie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum