Bardzo mocno polecam : mg-roverczesci Najniższe ceny na allegro towar 100% zgodny z opisem bardzo dobra jakość towaru! Świetny kontakt cy niedziela czy święto pisałem maile po 5-20 minutach już miałem odpowiedz. REWELACJA.
Również polecam ten sklep, zamawiałem kilka części i wszystko jak najbardziej na PLUS.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odradzam.
3 lata temu kupiłem tam pompę sprzęgła do Freelandera.
Pompa miała przeciek.
Odesłałem im ją reklamacją.
Mam potwierdzenie nadania.
Twierdzili ze niby nic nie dotarło a na stronie Poczty Polskiej jest jak byk że paczka odebrana- też mam potwierdzenie.
Napisałem kolejną reklamację i też cisza.
Potem wezwanie przed-sądowe - cisza.
Mogę wstawić tutaj skany nadania bo nie wyrzuciłem papierków.
Efekt to 680zł w plecy
Oszuści i drogie ceny tyle w temacie, odradzam.
Zamówiłem też tam zderzak do Freelandera po lifcie.
Miał być bez ryski, owszem był ale zaczepy osłony silnika pourywane.
Firma chyba zaczyna zmieniać podejście do klienta. Oby tak dalej. Kupiłem wahacze (jeden w sierpniu, drugi w październiku tamtego roku) i oba rozsypały się do kwietnia czyli po niecałym roku. Złożyłem reklamację i została rozpatrzona pozytywnie. Dostałem nowe wahacze, a stare odesłałem po założeniu nowych.
Polecam sklep GT Parts / TomaTeam. Odebrałem dzisiaj moją długo wyczekiwaną stację multimedialną 2DIN Został także wykonany montaż. Wszystko działa jak należy.
Opinie o samej stacji będę mógł wydać, jak trochę jej poużywam
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Po raz kolejny udana transakcja, szybko i w dobrej kasie, choć części trudno dostępne i specyficzne (do tego całość ok 1100zł wartości) Duży plus i podziękowanie za pomoc i ogarnięcie sprawy
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 17:33 Odnawianie lakieru
Podaję link do firmy która się zajmuje pielęgnacją lakierów w samochodach również renowacją i wszystkim co powoduje że wszystkim szczęka opada... ...mają również sklep ze wszytkimi środkami do pielęgnacji auta...Robiłem już u nich 3 swoje samochody i efekt jest taki że samochody wyjeżdżające z salonu wyglądają już na używane ...naprawdę polecam...fachowcy jakich mało....moje zadowolenie jest w skali 1-10 na 100 Tu jest link...firma z warszawy i chyba gdzieś w Polsce mają jakieś oddziały ale ja robię tylko u nich bo efekt zależy moim zdaniem od ludzi którzy to robią...a w nich wierzę najbardziej..
Zdecydowanie polecam sprzedawcę z Allegro Navipremium_pl. Car audio i szeroko pojęta elektronika. Zadzwoniłem w sobotę, tak profilaktycznie bo to łikend. Telefon wyłączony. Jednak po jakiejś godzinie człowiek oddzwonił do mnie (w sumie nawet nie wiedział w jakiej sprawie dzwoniłem) i odpowiedział wyczerpująco na wszystkie pytania. W poniedziałek rano potwierdziłem chęć zakupu stacji 2-DIN do BMW E46 (do R75 i MG ZT pasuje idealnie opisana tu ), a we wtorek już miałem sprzęt w domu. Przesyłka pobraniowa (2.100 PLN) nie stanowiła żadnego problemu. Dodatkowo wsparcie techniczne (CAN-BUS, sterowanie z kierownicy, soft w kwestii zmiany tapet, logo itp.) telefoniczne praktycznie bez ograniczeń i w miarę możliwości na bieżąco. Profesjonalny sprzedawca znający towar którym handluje. No i rewelacyjne podejście do klienta. Po moich doświadczeniach z GT PARTS zwątpiłem, że tacy sprzedawcy jeszcze istnieją. ZDECYDOWANIE POLECAM.
P.S.
Sprzęt też pierwsza klasa.
ADMAR-CAR
Firma mieści się przy ul. Peonii w Warszawie, sprzedaje części do różnych aut, mają dużo części do Roverów, wszystkie pochodzą z aut sprowadzanych z Francji.
Właściciel jest przyjaźnie nastawiony do klienta, można się z nim dogadać bez problemu.
Login na alledrogo dokładnie taki jak nazwa firmy.
Polecam
ADI AUTO CZĘŚCI-SERWIS
Sebastian Ostrowski
Ul. Duchowizna 22
05-170 Zakroczym
Tel. 530-068-868
Również bardzo polecam - skrzynia do 416 hula aż miło, czas realizacji zgodnie z ustaleniami, a cena niższa, niż gdzie indziej.
GT Parts/Tomateam:
Kolejnych kilka zakupów - nie tylko do Roverka - obsługa i odbiór na czas, duża chęć pomocy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Części zamówione w poniedziałek dotarły we wtorek, cena i stan części w jak najlepszym porządku. Poszukiwania części kończę na jednym telefonie i wysłaniu potwierdzenia zamówienia. Polecam
ADI AUTO CZĘŚCI-SERWIS
Sebastian Ostrowski
Ul. Duchowizna 22
05-170 Zakroczym
Tel. 530-068-868
Gt Parts, kilka udanych transakcji ostatnimi czasy, z resztą jak zwykle. Zamawiałam lusterko, pompę sprzęgła, piloty i klocki hamulcowe. Szybko, tanio i miło Dziękuję
Orientuje sie ktos moze z podkarpackiego albo malopolski czy F.U. DELTA z czesciami uzywanymi do rvera i MG jeszcze istnieje bo proboje dodzwonic sie na numer z wizytowki i nie moge sie dodzwonic bo caly czas jest ze wybrany numer jest nie dostepny ,moze gosc zmienil numer jezeli ktos cos wie na ten temat bede wdzieczny.Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum