Zwykły filtr jak domyślam się papierowy Też taki stosuję a nic nie śmierdzi. Wcześniej miałem węglowy, ale on spełnia zadanie max do pół roku, to wolę raz do roku wymienić papierowy. A klima w ogóle Ci nie działa?
Co do klimy. Jak włączę przycisk to w kabinie słyszę takie Cyk i minimalnie obroty mi się podnoszą... Może o 1mm Ale nie daje zimna.. Wydaje mi się, że może to być brak czynnika... Klime używam cały czas zima, lato..
Miałem podobną sytuację zaraz po kupnie Roverka, w serwisie wpuścili kontrast, zaznaczyli gdzie są nieszczelności(nie wzięli ani złotówki), rurki poszły do spawania, wymieniono 2 oringi, klima przez 2 lata ziębiła aż miło(tylko odgrzybiałem i zmieniałem filtr), potem tylko nabicie. Może faktycznie masz jakąś nieszczelność
Pozdrawiam
Odgrzybiam sobie sam, za nabicie dałem 50zł.Mam takiego fachowca który przyjeżdża do mnie z całym sprzętem Sprawdza szczelność i nabija. Chyba potraktował mnie ulgowo bo za jednym przyjazdem zrobił mi 2 auta. razem 100pln
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum