Co prawda mam R 600, ale z tym samym motorkiem.Przyspieszenie w okolicach 11-12 sekund, zakladajac ze turbinka jest sprawna.Mi do poruszania sie po Wawie wystarcza.
Czesci w miare tanie, latwo dostepne
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Chce wydać coś koło 5--6 tys zł. Kwota wystarczająca?
w zupełności.
pencammm napisał/a:
Jak z awaryjnością samochodu? Koszta cześci itp(czy moja srednia krajowa wystarczy?)
zależy od egzemplarza, ja przez ponad 1,5roku użytkowania R420sdi wymieniłem tylko sprzęgło i osłonę przegubu.
pencammm napisał/a:
możliwości tuningu wizualnego. COś w styl lamp ala bmw, audi z Led w środku do jazdy dziennej.
rover to nie bmw, nie można go wieśniaczyć jak wieśniaczone są bmw czy audi.
pencammm napisał/a:
Jak z rdzą? slyszalem, że tylko tylne nadkola rdzewieją
tak. i nie tylko. dolne krawędzie drzwi np
pencammm napisał/a:
Chce wersję z 105 konnym silnikiem. Wystarczająca do wagi samochodu?
dla mnie była wystarczająca do momentu w którym nie przejechałem się wersją 130konną
pencammm napisał/a:
Konfort, wyposażenie, i jak się drogi trzyma.
komfort jak za 4-5tys. pln jest w porządku, wyposażenie jest wypas (jak się dobrze trafi), skóry, klima, pełna elektryka itd. Drogi trzyma się poprawnie, ale na pewno nie tak jak stjuningowane BMW na jamexach za 300zł
pencammm napisał/a:
Prosiłbym o wypowiedzenie się osób, które mają ten samochód
Kurde, przeczytałem dopiero teraz. Nie bierz tego do siebie co napisałem wyżej o R420, bo go nie mam a miałem całkiem niedawno.
Jeżeli chodzi o wygodę i eksploatację 600 jest ciekawszym wyborem
Sprzedający podszedł do sprawy uczciwie, więc samochód wg. mnie jak najbardziej do oglądnięcia.
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum