Ok ja raczej będę z małżonką (żona do galerii a ja na parkingu) ciekawe ile będę lżejszy w portfelu po Jej zakupach Gdzie dokładnie to spotkanie (obok któregoś z wejść do M1)? Czy wszyscy będą punktualnie o 16 bo ja prawdopodobnie zawitam tam nieco wcześniej.
Malmsteen, na tych spotach nie ma tylko chłopaków przykład ja, mrówka, więc twoja żona może ze spokojem zostać . Toba, a ty tym sposobem dużo zaoszczędzisz. W zwyczaju jest również kawa w M1.
Spotykamy się zawsze koło gokartow-tam jest nasza postojowka
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
madmips [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 07, 2013 22:06
w takim razie na 80% i ja się pojawię
ok, okazuje się, że model - żona z dzieckiem w galerii wygrał... będę na 100%
No podziękował za spocik, nawet nas dużo było . Do zobaczenia natępnym razem. Ale że xROnx zdradził to się nie spodziewałem mam nadzieje że bedzieśz tęsknił do 75 w boleściach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
madmips [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 20:13
Też dzięki za miłe przyjęcie liczę, że będą kolejne...
Ja również dziękuję za spota. Fajnie że w końcu frekwencja dopisała i oby tak było dalej.
A najbardziej jestem zadowolony z tego że pojawiły się nowe twarze i mam nadzieję że będą częściej sie meldować
[ Dodano: Nie Wrz 08, 2013 21:35 ]
wyciek jest jakiś mały jutro dokładnie to sprawdzę
Również podziękował za miłe przyjęcie było fajnie....tylko te błędy w kompie Heh...Jeśli o mnie chodzi jak tylko będę mógł to w wlkp lub okolicy będę się pojawiał. Szymon zaraz podeślę Ci maila na pw do przesłania listy błędów. Ofc dziekuję również za diagnostykę oraz Sknerkowi za doradztwo (fachowiec jesteś )
Pzdr i do zobaczenia.
Łukasz
Ale że xROnx zdradził to się nie spodziewałem mam nadzieje że bedzieśz tęsknił do 75 w boleściach
Już tęknię. Szczególnie jak wsiadłem na 2min do R75 Tomsona
My również dziękujemy za spota... niestety z naszej strony miało to inaczej wyglądać... ale nikt z nas się nie spodziewał że w ZOO spędzimy 5h. Planowane było 3h...
Dlatego nasza obecność była dość krótka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum