Wysłany: Pon Wrz 09, 2013 22:54 [R620Si] Gdzie kupić uszczelkę do wydechu - brak dostępności
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam
Wiec zabrałem się za swoje auto i mam jedne problem.
Mam przedmuch na uszczelce wydechu przy kolektorze - połączenie kolektora z resztą wydechu. Byłem w kilku sklepach w tym w inter carsie i nigdzie nie ma. Na necie szukałem i też wszędzie pisze, że ilość sztuk: 0 .
Muszę tam dociągnąć wydech na śrubach i chciałbym tą uszczelkę wymienić bo jest popękana po przekładce, po wymianie łącznika elastycznego. Jeśli nie dorwe to po prostu dam tam paste do uszczelniania i to dociągnę ale zależy mi na wymianie tego.
To są wszystkie dane jakie znalazłem na necie:
(Szkoda tylko, że owej uszczelki nie dostałem .. ) Pomóżcie
nr Bosal: 256-195
nr ORION: 630-195
nr WALKER: ---
nr RETEC: 9357.56
nr OE: GEX-77004
Factory Number
BOSAL 256195
ERNST 499569
FA1 131957
FORD 7247475
ROVER GEX77004
TESH 410425
WALKER 80318
[EDiT]: Napisałem maila do tej firmy z reklamy na forum rover-części ale nie wiem czy będą mieli. Jak macie jeszcze jakieś sklepy znane na forum gdzie mogę to dorwać to proszę o pomoc. (na forum kiedyś wiem, że był jeszcze jeden sklep polecany przez innych z częściami do R ale nie mogę teraz znaleźć)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum