Witam.
Poszukuję Roverka 45. Po nieszczęśliwym wypadku przez gościa który sobie ścina zakręty wylądowałem w rowie i rozbiłem moja 25. Tylko dachowanie a silnik i osprzęt cały i pali ale buda się nie nadaje. Więc chcę pozostać się przy tej marce nigdy mnie nie zawiodła. Do rzeczy co myślicie o tych dwóch 45.
Granatowy na + za klimatronic, jednak widzę trochę zabrudzony zbiorniczek od płynu chłodniczego, do sprawdzenia pod kątem HGF
Srebrny jak dla mnie ładniejszy, tylko, że strasznie naplakowany... również zbiorniczek trochę brudny (ale lepiej niż w granatowym)
Osobiście wolałbym 1,8 niż 1,6 zawsze jakoś lepiej mieć mniej wysilony silnik, a porównując spalanie podobne...
Nie powiem natomiast która konstrukcja jest lepsza... to pytanie do użytkowników obu silników.
Pozdrawiam,.
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Właśnie zastanawiam się którego jechać oglądać. Zresztą mój roverek też zawsze czyściutki był. raz w tygodniu był odkurzacz i wycieranie kurzu. A właśnie trzeba sprawdzić je pod względem HGF. Może ktoś powie jak sprawują się podane jednostki napędowe. No i jeszcze pytanie czy dużo podzespołów pasuje od Rovera25 2000r. ?
Witam ja posiadam 45 z silnikiem 1.8 2003 rok w sedanie spalanie wychodzi tak koło 7-8 l w mieście natomiast w trasie schodzi do ok 6. Jednostka chodzi bardzo ładnie ma duży zapas mocy jest bardzo zrywny, jak sie nadusi to czuć te 117km które siedzą pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum