sTERYD ja też sie z nim zgadzam ... i właśnie dziś, jak tylko będzie w casto, to kupuję kolejnego specaira (jeszcze w ramach prezentu ślubnego )... całe 398PLN z 50 litrowym zbiornikiem do tego pewnei wezmę zestaw podstawowych urządzeń (pistolet do przedmchiwania, ciśnieniomierz do pompowania kół, ropownica i pistolet lakierniczy + wąż spiralny 5m) za 99 PLN całość ... a dodatkowo przy okazji dokupię zwykły miękki wąż gumowy (10 - 12m), bo ten spiralny jest wkurzający
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 08:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a skąd pomysł, że to polskie?
Te testy to takie martetingowe dość. Nie ma tam praktycznie nic czego nie można znaleźć w broszurkach producenta
BTW te kompresory nie są chłodzone olejem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Tomi_zog z tego co ja sie orientuje bass polska, to tylko dystrybutor takiej samej chinszczyzny jak kazda inna
U mnie po przebojach ze sprzedajacym z aledrogo - nie mial tego co ja kliknalem - zakupilem okazyjnie od nich w dobrej cenie Benso na pasku 50 L 4km ok 430 na ssaniu, wiec licze na cos kolo 300 wydajnosci. Jedyne co potestowałem narazie, to sprawdzilem, ze dmucha, kola nabija, pneumat do kol zakrecil... wiec narazie ok. Szukam teraz osprzetu - cos do piaskowania i do malowania moze polecicie cos koledzy ?
konkrety odwadniacz/ odolejacz, pistolet do malowania i cos do piaskowania, mam ambitny plan pare rzeczy kolo domy porobic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jeśli chodzi o odwadniacz/odolejacz, to nie inwestuj nie wiadomo ile. Każden jeden za 50 pln zrobi to samo, ważne tylko, żeby się przy tych 8miu barach nie rozpadł, ale to już musiałaby być tajwańska podróba chińskiej podróby
Jak chodzi o pistolet do malowania, to pytanie, czy chcesz coś po prostu pomalować, czy położyć lakier i żeby było super- trzymało grubość powłoki itp.
Jak chcesz pomalować i to jeszcze emulsją, to bierz jakiś lepszy z ciastoramy za 100-150 pln i się specjalnie nie zastanawiaj, ewentualnie z wymiennymi dyszami, do gęstszej faby lepsze z dolnym zbiornikiem, do lakieru imho tylko góra, ale jak chcesz prawdziwy pistolet do lakierowania, to niestety tylko sklepy z artykułami lakierniczymi i tu już koszty rzędu 500pln nie są niczym niezwykłym
Jeśli chodzi o piaskowanie, to nie mam doświadczenia
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum