Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam, w moim r pojawił się nowy problem. Dziwny dźwięk jakby wycie, stukanie w czasie jazdy. Czterech mechaników zdiagnozowało że pada skrzynia biegów.
I tu chciałem poradzić się czy ktoś z was może polecić w okolicach Katowic warsztat gdzie regenerują skrzynie? Mechanik dał mi namiar na warsztat specjalizujący się tylko w skrzyniach biegów w Siemianowicach Śl. Powiedzieli że zrobią mi to za 1tyś tj demontaż, regeneracja i montaż dają na to 6 miesięcy gwarancji. Ale może gdzieś udało by się taniej to zrobić.
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 14, 2013 15:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to ja bym juz poszukał uzywanej skrzyni byle by sprawna byla. ja tez kupilem swojego z padnieta i udalo mi sie kupic za 270 zl skrzynie i tez mam 1.6 i juz 10tys zrobilem i nic sie nie dzieje wiec moze pochodzi troche. tak do 500napewno dostaniesz skrzynie
no jesli ok 500zl i nie bedziesz samo montowal to tak. ja sobie sam wlozylem wiec za darmo. olej 60zl chyba i skrzynia 270 wiec mnie jakos strasznie duzo nie wyszlo
mauser, chyba ze kupujesz taka za 300 i przyjezdzasz do mnie ja mam taki garaz blaszak narzedzia potrzebne mam to za 100zl bym ci mogl zrobic. a widze ze z katowic jestes ja kolo krakowa to jakies 80km masz
mauser, chyba ze kupujesz taka za 300 i przyjezdzasz do mnie ja mam taki garaz blaszak narzedzia potrzebne mam to za 100zl bym ci mogl zrobic. a widze ze z katowic jestes ja kolo krakowa to jakies 80km masz
Kurcze gdybym wiedział wcześniej to może bym skorzystał, już umówiłem się na jutro rano z tymi fachmanami. Trochę zależy mi też na czasie bo auto potrzebne. Dzięki za propozycje, gdyby coś się zmieniło to się odezwę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum