Wysłany: Sob Lis 09, 2013 10:49 [R45] Nowe CB Yosan czy President
Witam, nadszedł czas na zmianę radia cb. Interesuje mnie proste radyjko bez żadnych bajerów. Zastanawiam sie sie nad Yosanem Pro 120 i Presidentem Teddy ewentualnie Tommy. Yosan na różnych forach cieszy sie powodzeniem oczywiście w tym przedziale cenowym Chce usłyszeć opinie od was, z góry dzieki.
PS. Nie polecajcie innych radyjek bo interesują mnie tylko te wyżej wymienione.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 10:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Remi no własnie duże to one nie są kurcze na temat cb to ja nic nie wiem to może jeszcze jakieś zaproponujecie.. bo puki co kieruje sie tym co ludki opisują na forum. Nie spieszy mi sie z zakupem wiec z checią was jednak wysłucham A ten RF-Gain to co to w zasadzie jest i czemu służy?? Z tego co wyczytałem to Yosan ma tą opcje
Ciut ode mnie. President Tommy III ASC po równych 2óch latach zjarał się nie wiadomo dlaczego. Obecnie mam president johnny III ASC i w sumie różnica w cenie to ok 60zł a johny o wiele więcej funkcji ma. Tommy natomiast włącz wył. kanały i beep. Ja osobiście wybrałem Presidenta bo miałem kiedyś takie radio w aucie firmowym tyle że drugiej generacji i byłem z niego zadowolony, a poza tym III generacja pasuje mi do podświetlenia w R75
Ciut ode mnie. President Tommy III ASC po równych 2óch latach zjarał się nie wiadomo dlaczego. Obecnie mam president johnny III ASC i w sumie różnica w cenie to ok 60zł a johny o wiele więcej funkcji ma. Tommy natomiast włącz wył. kanały i beep. Ja osobiście wybrałem Presidenta bo miałem kiedyś takie radio w aucie firmowym tyle że drugiej generacji i byłem z niego zadowolony, a poza tym III generacja pasuje mi do podświetlenia w R75
No własnie ja też obstawiałem na ta firme ale to co nowe nie zawsze jest dobre. Ojciec do dnia dzisiejszego używa Presidenta Grant i sobie chwali ale jest to radyjko starsze i dużo droższe dlatego bardziej uwage skupiam na Yosana Pro 120
Niestety nie wszystkie Radia nowe teraz są dobre Ja obecnie czekam teraz aż wyjdzie nowy President Lincoln moze zakupie ponieważ stary Lincoln jest fajny ale to jest szafa jak do Rovera
Tak jak Pingiel bym raczej jak już koniecznie nowego Presidenta to albo Johnny III albo Harry 3 ale gabarytowo wziął bym 2 generacje.
Fajne w 3 są tylko opcje filtrów ale po za tym resztę bajerów zbędna ze coś
Mnie Yosan tez kiedyś korcił ten 120 kupić ale padło na Team TS-6M
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ja mam Yosan Pro 120 po tuningu i też mnie irytuje jego działanie, za dużo wycina, tylko mocne sygnały puszcza, bardzo mocne. Mam antenę Sirio ML145. Za to podobała mi się praca MTech Legenda III u znajomego z anteną ~100cm też jakąś Sirio. Dużo lepiej pracował niż mój zestaw.
Niestety nie wszystkie Radia nowe teraz są dobre Ja obecnie czekam teraz aż wyjdzie nowy President Lincoln moze zakupie ponieważ stary Lincoln jest fajny ale to jest szafa jak do Rovera
Tak jak Pingiel bym raczej jak już koniecznie nowego Presidenta to albo Johnny III albo Harry 3 ale gabarytowo wziął bym 2 generacje.
Fajne w 3 są tylko opcje filtrów ale po za tym resztę bajerów zbędna ze coś
Mnie Yosan tez kiedyś korcił ten 120 kupić ale padło na Team TS-6M
I jak Ci sie ten Team TS-6M sprawuje? W kwestii anteny to na razie mam Lemm AT-1700 na magnesie
frydrys, Sprawuje się dobrze i zgrabne jest Masz pełny band na cala Europe oraz FM ASC nie używam w cale bo dla mnie to zbędne jest, po to jest RF Gain
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum