tyle to akurat sam widze, ale tekst o powrocie na kołach to z automatu typ wkleja w kazdym aucie, zdjecia tez moze robione swiezo po sprowadzeniu przed rejestracja, wiec tym bym sie akurat specjalnie nie sugerowal.
Jeśli mnie oczy nie mylą, to maska jest troszeczkę krzywo. Po prawej stronie odrobinkę zachodzi na lampę , po lewej jest troszkę przed. Nie wiem jednak czy to wina wady, czy perspektywy. Zderzak z prawej strony z przodu jest delikatnie porysowany. Brak możliwości powrotu na kołach (dolicz koszt lawety i rejestracji). No i ten przebieg 75000 w 10latku? Troszkę za mało, chociaż wnętrze bardzo ładne
mysle ze nikt nie oczekuje ze auto bedzie w 100proc bez zadnych przygod, nie wymagajmy cudow zwlascza w przypadku gdy ma 10lat i wiecej to jakas lekka stluczka/przyrysowanie nie jest niczym dziwnym a wrecz powszechnym, takze bardziej mi chodzi o jakies "wieksze historie".
ps. co do przebiegu to wiadomo ze trzeba mnozyc przez dwa (conajmniej) ale tu tez sa wyjatki od reguly - ja np. jezdze autem wylacznie po miescie i robie 5-6tys km rocznie (a super daleko do pracy nie mam)
tak czy siak dzieki za uwagi, zaraz przedzwonie do goscia i spytam sie jak to jest z tymi tablicami czy sa czy nie ma.
dzieki za propozycje! no ja mam od siebie z Ochoty 40km do Kozerek, wiec dwa razy tyle co Ty ale wciaz w sumie nie duzo pewnie podjade w sobote zobaczyc jak to wyglada, jakbys mial ochote sie podlaczyc pod ogledziny to zapraszam
[ Dodano: Czw Lis 14, 2013 10:39 ]
PS. jeszcze prosba o lukniecie na ten egzemplarz :
mnie osobiście bardziej podoba się ten z Kozerek. Wygląda bardzo dobrze, elegancko i stylowo. R45 po lifcie jest brzydki Co innego MG ZS, ale 45 jest jakiś taki bez wyrazu. Bardzo podobny do tych wszystkich Toyot Mazd Kia i innych popularnych. A taki 45 przed liftem jest nadal dość oryginalny. Generalnie jeśli wybierasz się w sobotę obejrzeć, to daj znać na PW o której, bo możliwe że wybrałbym się również. Daleko nie mam, a i sobota do godzin popołudniowych powiedzmy 16-17 jest dla mnie wolna więc na wycieczkę bym się przejechał, a co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum