Wysłany: Wto Lis 19, 2013 15:42 Rover 620 Ti by customgarage
Witam. Jako że ostatnio mój dobry kumpel rozwalił swego Roverka postanowiłem go odkupić i zrobić z niego fajne autko do jazdy na co dzień i po materiały lakiernicze bo zajmuję się blacharstwem-lakiernictwem.
Co do planów:
*nowy lakier czarny
*przyciemnienie szyb
*felgi 17"
*delikatna gleba
* blow off
* halogeny
*stożek simota
*jakaś lekka wizualka
Auto przed wypadkiem i po mojej naprawie wyglądało tak:
tak to prawda felga przestała istnieć. Zostaje wymieniona cała zawiecha tzn wszystkie gumy wahacze i amorki nowe. Właśnie siedzę i kleję dokładkę do zderzaka tak przy okazji potrzebuję 2 lamp przednich. Panowie zastanawiam się nad felgami co polecicie 16 czy 17? 17 strasznie ciężko dostać w rozsądnych pieniądzach.
Ostatnio zmieniony przez customgarage Wto Lis 19, 2013 18:41, w całości zmieniany 1 raz
myślę że 2 też będzie lepszym wyborem. Dziś posiedziałem nad zderzakiem. Jakoś seryjny zderzak mi nie leży(brakuje mi w nim zacięcia) postanowiłem dokleić dokładkę zderzaka, po wielu próbach udało się nawet spasować przód. Jutro cykne lepsze zdjęcia.
Osobiscie mam 16' i troszke jest "luzu" do błotnika
Podoba mi sie bardziej wzrór nr 1, bardziej szprychowe felgi pasują mi do mniejszych aut-typu R 200,Ford Focus
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ostatnio zmieniony przez Pawkaz Wto Lis 19, 2013 21:38, w całości zmieniany 1 raz
specjalnie nie wstawiałem dużych chodziło mi o oświetlenie auta:)Dokładka jest zrobiona z przerobionego zderzaka od Hondy Civic VII gen z pakietem Sport.
A mi numer 1 nie będą pasowały.. Po prostu ta felga jest płaska jak deska i nijako to nie wygląda.. Na stronie Roverów w anglii widziałem kilka fot R600 z płaskimi felgami i nie pasuje do do optyki 600.. Dla mnie przynajmniej..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum