Wysłany: Wto Lis 19, 2013 12:52 [R620Ti] Z czego wtryskiwacz
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Padł u mnie wtryskiwacz (leje się) i chce go wymienić..
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć pojedynczej sztuki, wszędzie wtryski sprzedają kompletami razem z listwą albo 4 sztuki.
Myślałem, że kumpel będzie miał ale kopaliśmy i nie znaleźliśmy
Nie orientujecie się czy z jakiegoś innego auta (poza serią Ti) pasuje wtryskiwacz aby nie trzeba było potem nic grzebać regulować itd tylko po prostu wymienić i cieszyć się wszystkimi palącymi garami...
Nie no ja mam nerwice.. Bo był jeden za 50zł na allegro to nie miałem kasy (przed wypłatą byłem) a jak przyszła kasa to wtryskiwacza nie ma i weź tu człowieku traf..
Dzwoniłem juz do kilku osób to albo nie mają albo sprzedają po 4..
No ja dostałem info ze ori ogarniają do 250kM i dlatego chciałem zmieniać na coś mocniejszego typu 440cc.. Ale jeśli ori ogarniają do 300 koni to jeszcze bardziej mnie zmotywowałeś aby szukać tego ori
to ze masz w dowodzie wpisane 200koni niczego nie dowodzi bo 80% jakie widziałęm mialo własnie silnik 180KM i ludki sie dziwimy czemu po modach i silowni wychodzi 200KM albo mniej? wląsnie dlatego ze seria ma 180KM...
Do samych wtryskiwaczy jeszcze sie nie dobierałem bo trzeba ten ssacy zdjąć a nie chce rozbabrać auta tylko po to aby rozłożyć bo i tak wtrysku nie mam.
A po numerach silnika jak ? Jakieś numery odpowiadają za taka lub taka wersje ?
Teraz miałem kilka minut wolnych i poszperałem po necie i nic nie znalazłem odnośnie wersji 180konnej.. W 820Ti owszem i cos tam raz przewinęlo sie 220Ti ale nic o 620Ti.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum