tylna (nie ma tylnIej) nie będzie pasować. Ma gdzie indziej mocowanie. Możesz zaślepić otwór ewentualnie, albo dołożyc sobie bębenek, albo poszukać klamki z czarnym korpusem od R45 /MG ZS i przełożyć swoją dźwigienkę (w tamtych częściej występowały bez bębenka) albo od civica.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ja mam R420 i klamka z prawych tylnych drzwi pasuje idealnie do przednich. A dowiedziałem się o tym przypadkiem gdyż pewna firma na allegro pomyliła zamówienia i przysłali mi tylną zamiast przedniej.
adrian_1992, no chyba jednak sie nie pomylili w zamowieniu ale pomylili sie twierdzac ze to tylna. nie moze pasowac, przednia ma w innym miejscu gwinty
kol. Bizon ma racje. W mrozy zeszłego roku, znajomy tak pociagnął za tylna klamkę że mu prawie została w ręku Miałem zapasową i byłem pewny że to tył....kurna co sie na mordowałem, i tak i tak i za czorta nie pasowało miejsce przykrecenia klamki. Okazało sie ze to klamka przednia była a stara naprawiłem dobrym klejem i podejrzewam że wytrzyma dłużej niz nowa [/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum