Witam wszystkich użytkowników roverka 75 i prosze o pomoc. Problem jest następujący zepsuła się wkładka zamka klucz się kręci możę ktoś wie jak można sobie z tym poradzić.
Wiem mam jeszcze pilota zamykanie działa ok ale jak chcę otworzyć to nie otwiera drzwi kierowcy trzeba otwierać klamką od środka a to duży problem.Wiem jak rozebrać boczek ale nie mam pojęcia jak dostać się do zamka i wkładki.Prosze o pomoc z góry dzięki
Witam:) mam problem z prawymi i lewymi tylnymi drzwiami, bo się zablokowały. Lewe odblokowano, ale kosztowało mnie to 200 PLN bo jak twierdził mechanik dużo rozbierania przy bokach było, a co do prawych powiedziano mi, że muszę kupić klamkę bo coś tam pękło i otwierają się tylko od środka, a wcześniej całkiem zablokowane były. Mam pytanie, czy te klamki oferowane np. na allegro są kompletne czy jeszcze coś innego trzeba dokupić lub gdzie to wszystko mogę kupić? Czytając powyższe wypowiedzi mam wrażenie, że dałam się nieźle naciągnąć na finanse. Mam te autko od 2 tygodni i jeszcze sporo rzeczy do opanowania, ale ogólnie nie żałuję decyzji o zakupie:) Pozdrawiam
Witam panowie i panie. Mam taki problem z tylnimi drzwiami: zdemontowalem tapicerke z tylnich drzwi(poniewaz byly polamane plastikowe klipy mocujace i musialem je wymienic), i podczas monazu wszystko bylo ok ale po 2 dniach zauwazylem ze tapicerka w tylnich drzwiach odstaje ok 2-3cm. nie wiem co zle zrobilem. macie jakies rady??
Te metalowe zatrzaski przy szybie trzeba delikatnie rozciągnąć pchnąć do góry, wtedy lepiej trzymają górę tapicerki i nic nie wyskakuje po wymianie głośników miałem problemy wy wyskakiwaniem tapicerki, zanim się temu przyjrzałem i poprawiłem te blaszki
wlasnie chodzi o te metalowe zatrzaski chyba. One sa polamane. czy jest mozliwosc ich wymiany? Patrzylem na ebayu ale nie moge ich nigdzie znalesc. jakies sugestie jak to naprawic. dzieki.
[ Dodano: Sro Gru 11, 2013 20:53 ]
Widze ze nie ma na ten problem odpowiedzi...
RamzesII87, poszukaj sobie używanych listew podszybia na allegro(obojętnie z których drzwi). Sprzedawcy z reguły wysyłają je z tymi spinkami. Zadzwoń, popytaj a nie czekaj tu na kogoś kto ci gotowca poda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum