Rozumiem. Jutro jade po samochód Plusiki dam później bo zbytnio nie chce mi się teraz. Jeszcze jedno pytanko.
Tak to jest forum kubu roverka więc pewnie wszyscy chwalą go jak najbardziej mogą, nie wątpie w to, też mi się on bardzo podoba ale gadałem ze znajomym mechanikiem przed chwilą i powiedział że lepiej wziąć lanosa albo nubire niż rover, a dlaczego? Powiedział że w roverze zawieszenie jest do dupy. Akurat dróg nie mam zajebistych tylko dziury jakieś tam są (nie tragiczne ale są). Dodał że rover ma poduszki w zawieszeniu i to często się psuje...
A jak się psuje, ile to kosztuje tak w ogóle?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 18, 2013 18:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie o to mi chodziło Dzięki panie moderatorze. A jedno pytanko, na co najbardziej zwracać uwagę przy kupnie (przy oględzinach) wiem o tym samochodzie już prawie wszystko cała jego historię bo właściciel miał go przez 7 lat. Tylko ten przebieg (260tyś.) ciągle mnie martwi...
Właśnie o to mi chodziło Dzięki panie moderatorze. A jedno pytanko, na co najbardziej zwracać uwagę przy kupnie (przy oględzinach) wiem o tym samochodzie już prawie wszystko cała jego historię bo właściciel miał go przez 7 lat. Tylko ten przebieg (260tyś.) ciągle mnie martwi...
A jak ci cofnie na 180tys to będziesz bardziej zadowolony? Czy zapłacisz mu więcej?
260tys udokumentowane jest lepsze niż 100tys nieudokumentowane.
Witam. Jeszcze jedno pytanko mam do posiadaczy/znawców roverka. Czy części są łatwo dostępne bo co chwile słysze pogłoski że wlaśnie części będzie trzeba sprowadzać. Mieszkam niedaleko stargardu (30km) i u mnie w miasteczku jest 4 mechaników i części zawsze zamawiałem u nich (bodajże intercars) ale do skody felicii. Dziś prawdopodobnie stane się posiadaczem rover'a 600 i czy części do niego są łatwo dostępne czy jest z tym kłopot.
Witam. Jeszcze jedno pytanko mam do posiadaczy/znawców roverka. Czy części są łatwo dostępne bo co chwile słysze pogłoski że wlaśnie części będzie trzeba sprowadzać. Mieszkam niedaleko stargardu (30km) i u mnie w miasteczku jest 4 mechaników i części zawsze zamawiałem u nich (bodajże intercars) ale do skody felicii. Dziś prawdopodobnie stane się posiadaczem rover'a 600 i czy części do niego są łatwo dostępne czy jest z tym kłopot.
Pozdrawiam
Części są tanie. Prawie wszystko pasuje od Hondy Accord. Używek też jest dużo na allegro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum