Wysłany: Pią Gru 27, 2013 08:37 [R214 si '97] Pedał sprzęgła w podłodze! ;(
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Dziś pojechałem do lekarza po odpaleniu auta i wciśnięciu sprzęgła wrzuciłem jedynkę, zerkam w lusterko by ustąpić pierwszeństwa i słyszę "trach" pedał sprzęgła w podłodze nie reaguje! Jedynka wbita nie można jej wysprzęglić!
Poradźcie coś, by to można było z holować bez lawety i co może byś przyczyną? Wyprzęgnik?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 27, 2013 08:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A może ktoś coś pod linkować nie, ta moja skarbonka mnie już powoli doprowadza do nerwicy... Chciał bym by to jeszcze się trochę potoczyło. W intercarsie około 130zł - dużo, hmm, jest może coś tańszego - musi być chyba z samo regulatorem?
Nie chce już wkładać kasy w to, jak po za linką sprzęgło padło czy coś to na żyletki oddam...
Nie chcesz wkladac kasy to oddaj na zyletki...a jak chcesz cokolwiek zrobic to wyciagnij linke i zobacz gdzie pekla jak gdzies na krancach to zespawaj... nie ma co z pierdoly robic afery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum