Trochę to trwało (od daty zakupu) ale w końcu znalazłem chwilę na ujawnienie się
Po R200, którego zawsze będę dobrze wspominał bo dał mi dużo radochy przyszedł czas na coś nowszego .... coś co zawsze mega mi się podobało .... w dodatku Czarnuch
.... Tak więc, oto mój kolejny nabytek ze stajni Rover/MG ... MG ZS 2.0 IDT
Zobaczony pierwszy raz na jesiennym Zlocie w Toruniu i od razu miłość od pierwszego wejrzenia ... udało mi się go nabyć w grudniu 2012 ... taki prezent pod choinkę sobie sprawiłem
Kilka rzeczy już przy nim zrobiłem, kilka czeka na zrobienie... mam nadzieje w jak najbliższej przyszłości.
Jeśli chodzi o modyfikacje to zmienione są wtryski, mapy i zaślepiony EGR ... nie miałem jeszcze możliwości sprawdzenia wyników na hamowni ... ale japa cieszy mi się za każdym razem kiedy do niego wsiadam.
Poniżej kilka fotek .. są też w Garażu .. jeśli ktoś ma ochotę ocenić to zapraszam
_________________ Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 23:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jeśli chodzi o modyfikacje to zmienione są wtryski, mapy i zaślepiony EGR ... nie miałem jeszcze możliwości sprawdzenia wyników na hamowni ... ale japa cieszy mi się za każdym razem kiedy do niego wsiadam.
ta Ciekawe dzięki komu
Furacz fajny
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hmmm, jakoś nie kojarzę .. chyba że ktoś mi je podpierdziela w ciągu dnia i się nie chwali widocznie jest jeszcze jakiś hatchback o którym nie wiemy ..
_________________ Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum