Ja też poproszę o skrzynkę, bo niby zalogować się mogę i widzę swoją starą pocztę, ale od kilku miesięcy maile do mnie nie dochodzą, a jak postanowiłem sam do siebie napisać z innego adresu to dostałem z autorespondera odpowiedź o nieistniejącym adresie.
Na pewno o nieistniejącym? Powinno być coś o nieaktywnym lub w tym stylu.
Aktywowany. Możesz działać. Za rzadko na forum bywasz, panie vice prezesie
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A nie klubowicz też może prosić o pocztę roverkową?
Poczta została stworzona jako gadżet dla Klubowiczów. Niby nic nie stoi na przeszkodzie, aby założyć ją sympatykowi, ale... wcześniejsze założenia były takie, że to bonus dla Klubowicza - kogoś kto opłacił składkę. Mechanizm działa tak, że jeśli ktoś Klubowiczem być przestaje, adres e-mail zostaje zablokowany i korzystanie z niego jest niemożliwe. Zatem jeśli założę Ci konto, następnej doby będzie już wyłączone
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
InEs, nie ukrywam, że byłoby nam naprawdę miło zobaczyć Ciebie w gronie klubowiczów. Od lat bywalczyni zlotów, spotów, forum.
Dasz radę tak zrobić, żebyś była klubowiczem?
InEs, nie ukrywam, że byłoby nam naprawdę miło zobaczyć Ciebie w gronie klubowiczów. Od lat bywalczyni zlotów, spotów, forum.
Dasz radę tak zrobić, żebyś była klubowiczem?
Dziękuję za tak miłe słowa Czy dam radę, żeby zostać Klubowiczem - pewnie, że dam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum