Z obecnych minusów :
- webasto czasem się zdarzy że nie odpali - zrobione
- czasem bendix puszcza - to nie chyba nie rozrusznik
- zapaliła się kontrolka poduchy - zrobione kostki pod siedzeniem
- lekko w rogu odchodzi pokrycie fotela kierowcy z tyłu - zrobione z fotelami
- na progach pojawiła się ruda, zrobione
Za tydzień rozbieram fotele i robię grzanie + sprawdzę kable pod fotelami + podkleję tapicerkę tą z tyłu. Maty już mam.
Przy okazji muszę pomyśleć coś o zegarku jest mi niezbędny w aucie.
Pasy pasażera średnio się zwijają,do zrobienia razem z fotelami będzie łatwiejsze dojście.
Foto z powrotu od szpyniora auto teraz wygląda tak :
Ostatnio zmieniony przez damiwr Wto Mar 25, 2014 14:15, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 31, 2014 13:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Oczywiście ale chyba będę musiał zlikwidować zabudowę w bagażniku mało miejsca.
Wszystko jak będzie cieplej choć grzanie chcę zrobić bo komplet łącznie z instalacją mam a przyda się teraz jak nic.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
szpynior dał przyciski na konsole i kupił nie wiem skąd kompletną instalacje, jej też nie było, tylko że chciał skórę a ja doszedłem do wniosku że :
1. ciężko dostać w dobrym stanie skórę europejską (szpynior też szukał)
2. w zimę jest zimniejsza a w lato cieplejsza niż welur.
Po za tym nie ma jeszcze instalacji położonej do foteli jak zrobię i nie będzie pasowało, będą dostępne podgrzewane welurowe a sam będę szukał jasnej skóry
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pią Sty 31, 2014 20:58
LookMyWay, dobra myjnia i będzie ok. Auto jest po polerce, powłoce Diamodbrite, i ostatnio po twardym woskowaniu. Po porządnym umyciu lakier jak w nowym aucie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum