Klucze leżą bo nie mam nasadki do odkręcenia śrub zabezpieczających na kołach.
Kombinuje co z tym fantem zrobić. Projekt nasadki już zrobiony muszę tylko do tokarza zanieść. Mam nadzieje, że trafiłem z wymiarami bo na kole ciężko to pomierzyć. Taka mała atrakcja na początek:)
Dorwij kogoś z 75/ZT - we wszystkich R75 i ZT wkładka śruby zabezpieczającej jest taka sama - w końcu to patent z BMW
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 22:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szukałem już wszędzie i to kilka razy:( Bagażnik cały opróżniłem do gołej blachy i nigdzie nie znalazłem. Trochę dziwne bo sprzedawca uparcie twierdzi że jest gdzieś w samochodzie:)
Prawie do końca 2006. Np w UK samochody po 2000 mają 2 cyfry w tablicach i oznaczają datę produkcji. Np. mój ZS - SD05 - oznacza pierwszą połowę 2005. W przypadku drugiej połowy 2005 jest 55. Czasem zdarza się spotkać blachy 06 a rarytasem są 56 czyli duga połowa 2006 ale są takowe
[ Dodano: Wto Lut 04, 2014 22:49 ]
ArthurO napisał/a:
Szukałem już wszędzie i to kilka razy:( Bagażnik cały opróżniłem do gołej blachy i nigdzie nie znalazłem. Trochę dziwne bo sprzedawca uparcie twierdzi że jest gdzieś w samochodzie:)
Looknij co napisałem wyżej Możesz nawet na allegro dorwać alub na szrocie gdzie mają 75/ZT. Czasem pasuje również od BMW. Jak się nie mylę od E46.
Ze śrubami coś się wykombinuje.
Co do roku produkcji to na przeglądzie nie mogli stwierdzić jaka jest. Założyli, że skoro pierwsza rejestracja 01.2006r to samochód jest z 2005 i tak wpisali do dokumentów. Szyby są z rocznika 2004r więc już sam nie wiem jaka data produkcji. Samochód bezwypadkowy sprawdzałem czujnikiem lakieru a czy rok do przodu czy do tyłu to nie ma dla mnie znaczenia.
ArthurO, wchodzisz w diagnostykę komputera pokładowego i wybierasz opcję 1.4 tam będzie np. 1.4 "_ _ 1100 " data produkcji: tydzień (11) / rok (2000) u Ciebie też powinno pisać
Jak coś to odsyłam do tematu o diagnostyce komputera... https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=85346#85346
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum