Wysłany: Czw Lut 06, 2014 06:48 Rover 400 z forum. Proszę o opinie.
Witam. Przymierzam się do zakupu tego oto roverka: http://tablica.pl/oferta/...html#807b6abbf4
Słyszałem że jeden z klubowiczów go posiadał. Chciałbym się dowiedziec o nim czegos więcej
Jest jeden mankament, auto gaśnie na wolnych obrotach zarówno na gazie jak i na benzynie. Co może być przyczyną?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 06, 2014 06:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
widziałem to auto na zlocie w Skaryszewie w 2012, to były wóz usera _Łysy. Wtedy wyglądało bardo ładnie i fajnie jeździło. Jak jest teraz - nie wiadomo. Łysy sprzedał to auto ok rok temu. Nowy właściciel nawet go nie przerejestrował...
Dokładnie jak Pelson pisze.
Sam miałem kupować od Łysego ten samochód. Widać że przez rok ktoś ładnie zmaltretował tą gablotę.
Wtedy na lakierze nie było żadnego mankamentu, spasowanie również było bez zastrzeżeń.
Z tego co pamiętam samochód poszedł gdzieś w okolicę Otwocka, być może przeszedł od tego czasu kilka rąk. Bym uważał.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 119 Skąd: Radom
Wysłany: Pon Lut 10, 2014 17:19
Oj tak to moje ex auto. Widzę, że krąży po Polsce. W rok czasu z Radomia przez Otwock do Suwałk;). Ja go kupiłem od chłopaka, który go sprowadził z przebiegiem 113tys. u mnie jezdził od 126 do 138 czyli w rok ktoś zrobił niecałe 20tys.km. Jakbyś miał pytania to wal na PW opowiem co ja zmieniłem w rok czasu. Zastanawia mnie wzmianka o tym remoncie silnika bo u mnie pracował jak żyletka. I chyba coś z przodem było robione bo tablica podgięta. Swoją drogą lata po tylu osobach i nadal na WR dziwni Ci ludzie są Szkoda, że gdzieś po drodze "zawieruszyły" się alu Borbeta bo piękne wyglądały na aucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum