Wysłany: Nie Lut 09, 2014 15:38 Podziękowanie dla Klubu
W sumie nie wiem od czego zacząć,bo wszystko w temacie jest zawarte. Chciałam bardzo,bardzo podziękować Klubowi,że dzięki niemu poznałam osobę którą kocham nad życie (może powinniście zmienić się na biuro matrymonialne )Wszystko zaczęło się przed Summer Cars,a potem mimo kilku miesięcy ciszy i milczenia poleciało z górki. Obiecuję,że będę naszym kochanym Pawełkiem (Maverik) opiekować się jak najlepiej (ps bo słyszałam że jestem bardzo złą kobietą ), nie pozwolę aby kiedykolwiek się smucił, a jeśli będzie płakał to tylko ze szczęścia No i przepraszam te wszystkie kobiety zauroczone moim Skarbem,że zabrałam im naszego klubowego przystojniaka
Jeszcze raz WAM dziękuję/dziękujemy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 09, 2014 15:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No cóż ja mogę napisać Roverki i Mg zbliżają ludzi
Oczywiście dorzucam się do podziękowań całemu światu no i do zobaczenia na zlotach spotach i na drodze a my sobie porozmawiamy Łobuzie haha ale na same mile tematy wiec nie martw się
Wszystko fajnie moi mili ale jako skarbnik zacnego stowarzyszenia to ja muszę zadać pytanie, gdzie są składki za 2014 od obojga zakochanych? Szczególnie, że klub pomógł w takiej sprawie! Dobra dobra, poczekam aż motylki w brzuszkach się trochę uspokoją, ale do końca miesiąca widzę obie składki
Jako ze mam znajomości i przyczyniłem się nie raz na zlotach mogę zapłacić z poślizgiem a tak serio pisząc to przelew poszedł chyba przedwczoraj albo jakoś tam już nie pamiętam -usprawiedliwiać się nie będę ale zwyczajnie dziura budżetowa mnie dopadła i nie moglem opłacić składki na czas ale juz jest ogarnięte wszystko teraz tylko do wiosny czekać i latać auto bo jest w opłakanym stanie
Wszystko fajnie moi mili ale jako skarbnik zacnego stowarzyszenia to ja muszę zadać pytanie, gdzie są składki za 2014 od obojga zakochanych? Szczególnie, że klub pomógł w takiej sprawie! Dobra dobra, poczekam aż motylki w brzuszkach się trochę uspokoją, ale do końca miesiąca widzę obie składki
I po co to hasło znalazłam,mogłam się nie pokazywać nadal ha ha
A tak na serio to przelew zrobiłam teraz przed chwilką z dopiskiem - zakochana Joanna B.
A Paweł już klubowicz... te szybki Lopez jak to zrobiłeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum