w kolejności zrzutów:
5 - Częstochowa - wizualnie szału nie robi, ale jakiś straszny strucel też nie jest. Troszke marnie spasowany przód (maska-zderzak-lampy), ale tragedii nie ma. Wyposażenie - BIEDA (ale dobrze że chociaż klimatronic ma )
4 - Częstochowa - wygląda ładnie, wyposażenie bez szału ale grzane stołki są Ale wolałbym tego mustanga co ma za siatką :D:D
3 - Częstochowa na blachach CTU - to jest mega golas! klima manual, brak większości opcji wyposażenia. poza tym lewy bok coś matowy jest, tak jak by niedbale pomalowany czy coś, nie sądzę że jest to złudzenie optyczne. Poza tym wyplakowany do granic możliwości, pod maską można się ubrudzić plakiem a nie jak to zwykle bywa - brudem czy olejem
2 - Kłobuck - Ten pięknie wypolerowany przez sprzedającego, ciekawe czy po prostu dbał czy wypicował do sprzedaży. Wyposażenie może być, jest klimatronic, jest skóra, grzane stołki... ale co do tych stołków to zdradzają że przebieg niewiarygodny skóra bardzo zniszczona przy 220tyś km? moja przy ponad 260tys wygląda duuużo lepiej
1 - Częstochowa biały - wizualnie mój absolutny faworyt nie widziałem nigdy żadnej białej 75 na żywo, wygląda pięknie, ma soczewki, wyposażenie już jest na wysokim poziomie, ładna skóra... ale. jest jedno duże ALE. Z tyłu musiało coś być jak mneimam, bo dolna część zderzaka jest czarna, a progi i przedni dół zderzaka są białe. Powinny być albo wszystkie białe albo czarne (zależy od miejsca produkcji). No i przedni prawy halogen paruje. A szkła lamp soczewkowych są mocno matowe (przynajmniej jednej lampy) i trzeba by sprawdzić czy obie są takie same.
No i ten znaczek V6/V8 na prawym tynym słupku... WTF?
Mimo wszystko moim faworytem jest białas, ale cenę trzeba zbić choćby ze względu na właśnie ten zderzak tylny i halogen z przodu. Ajj jeździłbym takim białasem
kurcze, żeby stał bliżej to bym się przejechał go zobaczyć
silnik tak wypolerowany, że można białą koszulę na nim prasować
ciekawie czy te światła przednie to tylko cień czy też jedno ok, a drugie matowe
no i ta "gwarancja bezwypadkowości"
czytając komentarze na stronie: http://www.twojpomocnik.p...rma-178700.html odnoszę nieodparte wrażenie, że dodawała je ta sama osoba
do tego komentarz z gowork.pl (SIC!!!) "Jestem bardzo zadowolona z usług firmy p. Pawła, sprowadzili do kraju moje wymarzone auto, bezwypadkowe i w idealnym stanie, jestem bardzo wdzięczna im za tę pomoc"
podsumowując trzeba by go obejrzeć na żywo - czekamy na relację!
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 20:26
Qrde biały wygląda zacnie. Fakt iż nie ma spryskiwaczy. Ale był modowany, bynajmniej ktoś ładnie przeprowadził modyfikację dolotu powietrza. Tak robią tylko angole Patrząc na przyciski ma full, fakt z tym V6 ktoś popłynął ale można się pozbyć
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 20:58
tak z minusów w tym białym to na moje oko
- drewno na kierownicy w innym kolorze albo tylko złudzenie
- połamany przełącznik od regulacji fotela pasażera
- brak trójkąta w tylnej klapie
- hmm zaślepki w tylnych boczkach po korbach?? pierwsze widze żeby coś takiego było,czyżby później stosowali w ramach oszczędności jedne boczki do korb i elektryki??
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
biały ma tylni zderzak z czarnym spodem więc coś nie tak, bo powinien w tym roczniku być pod kolor. Z pedału sprzęgła odpada nakładka więc może była zmieniona
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
This vehicle was the 69,674th 75 to run off the production line, out of 112,381
This vehicle was the 4,688th 75 CDT Contemporary to be made out of 4,925
This vehicle was the 567th 75 in Dover White (code: NDJ) to be made out of 1,015 Dover White 75s
Wyszło tylko niewiele ponad 1000 sztuk w tym kolorze i niecałe 5000 sztuk z tym wyposażeniem (wersja Contemporary) więc niewątpliwie jest to perełka
Wszystko pasuje do Contemporary jedynie oprócz braku pamięci w fotelach i w opisie Contemporary podana jest czarna tapicerka - z tym, że to dotyczy poliftowych Contemporary.
Wyposażenie powinno zawierać :
- Skórzana tapierka - jest
- Eketrycznie sterowane fotele przednie - są
- Pamięc fotela kierowcy - nie ma
- Podgrzewane fotele przednie - są
- Czujnik deszczu - jest
- Samościemniające się lusterko - jest
- Czujniki parkowania - są
- Komputer w liczniku - jest
- M3-100 premium CD tuner z obsługą MP3
- zmieniarka CD
- system Harman/Kardon 180W
- tweetery w tylnych drzwiach - są
Ogólnie jedna z bogatszych wersji - brak chyba jedynie szyberdachu i składanych lusterek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum