Obejrzałem i nie polecam. damiwr miał rację Kontrolka od hamulców się świeci, od żarówek i od poduszki też. Szyberdach się zacina przy zamykaniu, tylna szyba zacina się przy otwieraniu. Joystick od lusterek nie działa góra/lewo. Webasto raczej było, bo na wężu znalazłem taki chyba odpowietrznik, takie coś okrągłe plastikowe jak korek, a węże są połączone złączką metalową. Cupholder z przodu rozwalony, zaślepki od zapalniczki brak. Opony w opłakanym stanie, tarcze hamulcowe też na wykończeniu. Brak obu maskownic przednich halogenów. Pas kierowcy w ogóle się nie chciał zwijać - tak jak w fiacie 126p Prawy przedni błotnik miał zaprawki, lewa tylna lampa pęknięta od zewnętrznej strony. W bagażniku po prawej stronie syf jakby tam mułu rzeka naniosła. Regulacja oparcia pasażera nie działa a oba przyciski u pasażera są oberwane. Szyba przednia porysowana, chociaż ja nie zauważyłem. Gałka od zmiany biegów - schodzi z niej skóra jak z węża Od tłumika końcowego odchodzi jakiś płat chyba zewnętrznej powłoki, ruszyłem nieopacznie i potem się bałem że odpadnie i będzie że popsułem Akumulator w ogóle nie jest zabezpieczony przed przemieszczeniem się, jest jakieś ustrojstwo w postaci taśmy i jakiegoś "bolca" ale tak zawinięte pod kablami od elektryki że chyba dawno nikt akumulatora nie przypinał. Autko niby fajnie przyspiesza na każdym biegu ale po depnięciu i odpuszczeniu gazu celem zmiany biegu na wyższy słychać taki dziwny szum - podobno całe sprzęgło było robione przez poprzedniego właściciela. Podłoga w środku nie wyglądała tak źle jak na zdjęciu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum