Wysłany: Nie Mar 23, 2014 15:52 [R414] sprężyny obniżające
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam
chciał bym opuścić swojego Roverka na sprężynach Eibach o 40 mm ale nie wiem jak to będzie wyglądać
Macie może jakieś zdjęcia jak wygląda 4 cm niżej
Ostatnio zmieniony przez przemo119 Nie Mar 23, 2014 15:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 15:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 22:25
Tak jak napisał tuners, montowałem te sparco u siebie i przy amortyzatorach od MG ZS obniżenie było ok -40mm. Początkowo większe obniżenie było spowodowane amortyzatorami od Hondy, które niżej wchodziły w widełki.
Jak byłby ktoś zainteresowany tymi sprężynami (sparco) to mam je na "sell", auto zostało sprzedane na zawieszeniu od ZS'a.
ja mam aktualnie 205/45/R16 ale felga wystaje wiec bedzie trzeba chyba ranty sklepac. Bede przymierzać, najważniejsze ze bedzie trochę niżej
[ Dodano: Nie Kwi 06, 2014 19:06 ]
arczi83 napisał/a:
Tak jak napisał tuners, montowałem te sparco u siebie i przy amortyzatorach od MG ZS obniżenie było ok -40mm. Początkowo większe obniżenie było spowodowane amortyzatorami od Hondy, które niżej wchodziły w widełki.
Jak byłby ktoś zainteresowany tymi sprężynami (sparco) to mam je na "sell", auto zostało sprzedane na zawieszeniu od ZS'a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum