Wysłany: Nie Mar 30, 2014 13:58 Warszawa 30.03 Bemowo g. 20
Hej!
Ktos sie dzisiaj wybiera? Korzystajac z ladnej pogody, o ile sie utrzyma do wieczora, to moze na swiezym powietrzu? Mozliwe ze my tez sie dzisiaj pojawimy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 13:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja dzis planowalem spota, ale.... zlikwidowalem akewarium w ZS-ie, wymienilem rezystorki dmuchawy - DZIEKI WIZZ, mialem wpasc z piwem, ale nie dojechalem- to sie wzialem za zmiane zimowych na letnie i ... urwalem 2 szpilki w 1 kole O_o takze wole nie probowac ZS-em narazie jezdzic do czasu wymiany szpilek
Takze do nastepnego...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Będzie cieplej to i więcej Roverków na drogach się pojawi
Z innej beczki, macie może jakiś zaufany dobry zakład mechaniczny w Warszawie z rozsądnymi cenami? Nie chcę odstawiać Rki do pierwszego lepszego, bo jak wiadomo różnie z tym bywa..
Poza tym potrzebuję też dobrego elektryka i tapicera w Warszawie.. widziałem że jest jakiś zakład w Ursusie ale nie wiem jak tam robią..
Yog-Sothoth może nie są tani, ale serwisuje u nich Roverki od 2009 roku i wogole się nie zawiodłem.Moim zdnaiem lepiej czasem zapłacić ciut więcej i mieć pewność, że wszystko zostało dobrze zrobione.
http://dobrymechanik.net/...pojazdowej.html
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum