Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 18:20 Nie dociera moj e-mail na : foto at roverki.pl
Postanowiłem dziś podesłać 31 zdjęć w ramach konkursu Kalendarz 2015.
Wysyłając je z mojego konta na tlenie ( tlen.pl ) otrzymuje po kilku minutach od wysłania wiadomość, że nie ma takiego adresu jak foto at roverki.pl
Czy ktoś ma jeszcze takie problemy ?
Może wiadomość nie dociera ze względu na rozmiar-łącznie 56,7 MB ?
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 18:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem jak inni, ale ja dostałem na skrzynkę Twoje wypociny
Czemu nie używasz skrzynki pawkaz roverki.pl ?
Dostajesz zapewne informacje zwrotną od systemu pocztowego, że jeden z odbiorców konta foto@roverki.pl nie istnieje, bądź jego adres nie istnieje. Być może chodzi o adres walkie, która nie jest na tę chwilę w komisji.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie wiem jak inni, ale ja dostałem na skrzynkę Twoje wypociny
Czemu nie używasz skrzynki pawkaz roverki.pl ?
No to dobrze, że dotarły
Nie używam poczty Roverkowej, ponieważ miałem trudności z zaznaczeniem na raz wszystkich zdjęć, które mają być jako załącznik.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
No bo takie hurtowe wysyłki powinno się robić z programu pocztowego pod system operacyjny. Strona internetowa to tylko taki czytnik bardziej i podgląd na pocztę z dowolnego miejsca na ziemi.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Wto Sie 12, 2014 19:15 [MG ZR] kalendarz2015
witam niewiem czy ci pomoge ale tez chcialem wyslac zdjecie na konkurs na te strone fotoat roverki.pl i tez nie dalo rady ,a odpowiedz byla taka ze niema takiej strony. zaznacze zechcialem wyslac tylko jedno zdjecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum