Padła propozycja żeby zrobić duży fajny spot niekoniecznie we Wrocku.
Trochę nas tutaj jest więc trzeba było by to wszystko zebrać w końcu do "kupy"
Wstępna propozycja jest taka aby spot zrobić w Legnicy - wszyscy mieli by w miarę po równo jeśli chodzi o odległość. Specjalnie w temacie nie ma zarówno podanej daty i jak miejsca bo jest to oczywiście sprawa do dyskusji.
Może wstępnie 11.05.2014 w Legnicy w godzinach popołudniowo-wieczornych ?
Czekamy na dalsze wpisy i wypowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez kzrr Nie Maj 04, 2014 08:57, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 30, 2014 19:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mi 11.05chyba nawet pasuje kz ma maszyne do cofania się w czasie więc jemu i kwiecień pasuje Moze blizej godzin popludniowych Każdy raczej do przebycia będzie miał kawałek wiec chyba nie ma sensu na sam wieczór tego ustawiać Sabzu wstyd, miales wczoraj to ogarnąc
Co znowu ja! Zapomniałem
W ten weekend mam akurat szkołę, ale myślę że mogę na dzionek się urwać godziny popołudniowe jak najbardziej. Obojętne, w który dzień.
[ Dodano: Sob Maj 03, 2014 20:27 ]
Może wrocławiaki dupę ruszą?
_________________ A driver don't pick the car. The car'll pick the driver.
It's a mystical bond between man and machine...
noo do mnie kz napisał w ciągu dnia, że odpuszczamy ... wiec już nie leciałem na Legnicę. Ale nie widzę problemu, zeby się w Legnicy spotakć w któryś weekend. Byle nie w następny, bo mam wycieczkę do Krk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum