Wysłany: Nie Kwi 27, 2014 22:12 WItajcie Roverzyści ;)
Witam serdecznie. Dawno mnie tu nie było bo moje plany motoryzacyjne bardzo się zmieniły. Niegdyś miałem chęć na 75 kombi lecz nie udało się nabyć tego cuda. Jego miejsce zajął Mondek. Widać jest mi pisane aby dosiadać Roverka. W jakieś 2 tyg temu kupiłem dla mojej połowy dwudziestkę piątkę z padniętym serduchem. Niestety okazało się , że urwał się zawór i zrobił "jesień średniowiecza" w siniku... Poniosła mnie fantazja i zamiast kupić silnik kupiłem model 200 z przeznaczeniem "na części".
Dwustetka jest piękna. I żal mi ją rozebrać zwłaszcza, iż poprzedni właściciel (jakiś Hans) wpakował w nią ostatnio 1000 euro w serwis. Sprawa wygląda zabawnie. 25 dalej czeka na serducho a 200 czeka na rejestrację. Może ktoś ma 2.0 diesla silniczek dla mnie??
Pozdrawiam
Dariusz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 27, 2014 22:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum